Навигација

Члановима СЦГ ИЕЕЕ секције чланарина за 2013.

Поштовани чланови ИЕЕЕ СЦГ секције, поштовани будући чланови!!!

Требало би да су сви активни чланови ИЕЕЕ већ добили формуларе и информативне материјале за обнављање чланарине. Вероватно ће ускоро стићи и други позив. Као и до сада, због ниских прихода важе уобичајени попусти за ре¬довне чланове. Чланови СЦГ секције имају право на попуст од 50% на основну чланарину и 50% попуста на чланарину јед¬ног друштва и часописе који том друштву припадају. Такође, могуће је користити могућност електронске чланарине (нешто више од 50% попуста на основну ИЕЕЕ чланарину и стандардних 50% попуста на чланарину јед¬ног друштва и часописе који том друштву припадају). Студенти-чланови имају још веће попусте, али је трајање те привилегије ограничено.

Стари и нови чланови могу, као и ранијих година, да се јаве и да дођу у собу 66А на ЕТФ-у у Београду, где се прикупља чланарина за оне чланове који чланарину не могу да уплате директно ИЕЕЕ централи. Датуми и време дати су на крају овог дописа. Чланарина се плаћа у УС доларима. Додатне информације можете добити не телефоне дате у заглављу. Групе чланова могу да се удруже тако да један донесе чланарину за све остале, посебно тамо где има више чланова. Чланство се може обновити и преко Интернета, при чему је најпрактичније да плаћање буде преко личне кредитне картице.

Приликом обнављања чланарине на формуларима и у бази чланства СЦГ ИЕЕЕ треба кориговати и допунити личне контакт податке. Велики број података у ИЕЕЕ бази није ажуриран, што је најчешће и разлог ако не добијате часописе и остале материјале. Сами чланови морају да измене своје личне податке!

Напомена за НОВЕ чланове: све информације о ИЕЕЕ можете наћи на сајту www.ieee.org

КАДА И ГДЕ СЕ ПРИМА ЧЛАНАРИНА ?!

28. (среда) новембра и 4. (уторак) децембра 2012. године
Соба 66а, ЕТФ БГД, Булевар краља Александра 73, од 17:00-19:00ч.