Навигација

Прихвати изазов, искористи могућности!

постани део нашег тима

AIESEC позива све заинтересоване студенте да постану чланови највеће студентске организације на свету. Пријављивање се врши путем сајта www.ef.aiesec.org.rs након чега следи презентација “Упознај AIESEC” која ће се одржати 17. октобра у 20h на Економском факултету у Београду. Сви заинтересовани студенти који буду присуствовали презентацији ће имати јединствену прилику да боље упознају организацију и могућности које она нуди, али и да чују искуства чланова AIESEC-а.

Присуством на 2.400 универзитета у 113 земаља, са преко 86.000 чланова, AIESEC више од 60 година омогућава младим људима да открију и развију сопствене потенцијале како би остварили позитиван утицај на друштво.

AIESEC пружа могућност рада у тиму који представља јединствени спој теорије и практичног искуства, доприноси развоју личних и пословних вештина и олакшава избор будућег занимања. Такође, кроз даљи рад чланови имају шансу за напредовање и рад на осмишљавању, вођењу и реализацији пројеката на тему економије, менаџмента, екологије, угрожених социјалних група, културе и лидерства. Радом на неком од ових пројеката чланови тима имају прилику да усаврше своја знања у областима маркетинга, односа са јавношћу, људских ресурса, информационих технологија и финансија.

Такође, још једна од прилика коју је искористило преко 5.000 студената широм света, јесте и одлазак на стручно усавршавање у једну од многобројних земаља у којима AIESEC постоји. Оно представља рад у компанијама у којима ће студенти завршних година факултета имати шансу да обављају посао у струци за који су се претходно школовали. Стручна пракса је одлична прилика за рад у интернационалном окружењу и стицање неопходног радног искуства у струци које је увек битно за даље напредовање и проналажење сталног запослења. Неопходно је само да имате мање од 29 година, да поседујете одлично знање енглеског језика и да сте на завршној години основних студија или постдипломац.

У октобру месецу организује се пројекат “Нови лидери” са циљем да окупи што већи број младих људи из целе Србије и инспирише на покретање иницијатива и позитивних промена у друштву. На Конференцији Нових Лидера која ће се одржати од 29-30. октобра у Народној банци Србије, искусни и успешни лидери пренеће своја знања и искуства присутним делегатима. Више информација о самом пројекту можете наћи на www.newleaders.org.rs, као и на званичним facebook и twitter налозима.

Не пропусти шансу да постанеш део организације која ствара лидере будућности. Прихвати изазов, искористи могућности – постани део нашег тима.

За више информација посетите www.ef.aiesec.org.rs, као и званичне facebook и twitter налоге.