Навигација

JobFair 12 - Kреирај своју будућност!

Kреирај своју будућност на сајму послова за студенте и дипломце техничко - технолошких факултета “Job Fair” који ће се ове године одржати осми пут за редом у Згради техничких факултета, а за све оне који не знају, на адреси Булевар краља Александра 73. Сајам траје два дана, 5. i 6. новембра и тада ћеш имати прилику да се представиш најуспешнијим компанијама, сазнаш више о отвореним радним местима, понудама за стручне праксе и унапредиш себе кроз бројне тренинге, предавања и трибине које ће држати стручњаци из датих области.

Сајам организују две непрофитне и аполитичне студентске организације, BEST i ISTEK. Више о овим удружењима можеш сазнати на http://best.rs/ и http://eestec.etf.rs/.

Попуњавањем online CV-а на званичном сајту www.jobfair.rs твоји лични и професионални подаци, који се током целе године могу допуњавати, наћи ће се на располагању свим компанијама учесницима.

Kao и сваке године, за све оне који желе да унапреде себе кроз низ бесплатних тренинга, презентација и студију случаја организовали смо велики број истих. За сада можемо да потврдимо да ће Infostud одржати тренинг “Kaко написати свој CV” , затим да ће познати саветодавац, блогер и online стратег, Драган Варагић говорити на тему "Како зарадити 2000 евра за месец дана одмах након завршетка студија?", али и да је едукативни партер овогишњег Сајма - Creative Office – Centar poslovnih kompetencija d.o.o, спремио низ корисних тренинга као што су: “Ефективна пријава за посао”, “Говорите са самопоуздањем”, “Пословна комуникација” и “Jавни наступ”. Oчекује нас и велики број презентација компанија, али све тачне термине свих тренинга, презентација и предавања, као и пријаве за исте, можеш пронаћи на нашем званичном сајту.

Такође, златни покровитељ Сајма NIS Gasprom njeft oрганизује студију случаја нa којој ће студенти активно учествовати и само решење за проблем који ће им бити задат презентовати другог дана Сајма. Пријавите се и учествујте на овом CASE STUDY-ју а све детаље можете пронаћи на сајту www.jobfair.rs.

На Сајму ће се као глобални партнер и ове године представити Microsoft. Златни покровитељ Сајма компанија NIS Gasprom njeft. Зелени покровитељи Сајма Grundfos i Ball Packaging. Ту су и компаније VIP, Telnor, PSTech, P3 communications, Fiat, HP и још многе друге. Као и претходних година РТС је медијски подржао Сајам.

Пројекат реализујемо уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Job Fair има национални карактер. To значи да ће и студенти са Универзитета у Нишу, Крагујевцу, Новом Саду и Новом Пазару такође моћи да оставе свој CV и да присуствују Сајму. Од ове године, на предлог компанија учесница, Сајам ради и на друштвеној одговорности. Тим Job Fair-a омогућио је студентима са инвалидитетом да присуствују Сајму, потраже посао или праксу и лично и професионално се усаврше.

За најкраћи пут ка остварењу циљева, па и за онај од хиљаду миља, неопходно је направити први корак. Нека твој први корак буде управо – Job Fair 12!

За више информација о догађају посетити web страницу http://jobfair.rs/