Навигација

Стручне посете компанији Грундфос Србија

Ове године, у сарадњи са компанијом Грундфос Србија - Удружење студената технике Европе - БЕСТ Београд, организује стручне посете Грундфосовој фабрици у Новој Пазови. Сама сарадња између наше организације и компаније Грундфос Србија се развила из константне потребе на тржишту раду за новим и младим снагама које би добиле могућност да своју енергију, креативност и идеје испоље уз помоћ и кроз менторство старијих колега.

Циљ посете јесте да се студентима са Електротехничког, Машинског и Технолошко-металуршког факултета, Универзитета у Београду, приближе производни процеси који се одвијају у самој фабрици, као и начин на који функционише тим који води фабрику и ради у истој, чиме се пружа могућност стицања додатних информација о конкретној примени знања које студенти стичу на матичним факултетима.

Прва у низу посета које ће бити организоване планирана је за петак 24. фебруара, од 9:00 до 13:00 часова. Сама посета је конципирана тако да траје 4 сата, током којих ће се обилазити комплетно Грундфосово постројење, одржати презентација компаније и пројеката који би могли да буду занимљиви студентима. Све посете су бесплатне, док студенти сами сносе трошкове пута ГСП-ом до Нове Пазове и назад.

За стручне посете се можете пријавити преко линка http://best.rs/prijava-za-grundfos/ до четвртка 23. фебруара, до 12:00 часова. Због ограниченог броја места по свакој посети, бићете обавештени до четвртка 23. фебруара, до 20:00 часова да ли сте примљени за ову, прву посету.