Навигација

Семинар дизајна и брендирања - BEST Design Week

“BEST Design Week” је семинар дизајна и брендирања који ће се одржати у Београду од 12 до 17. децембра 2011. године, у организацији Удружења студената технике Европе - BEST Београд, у сарадњи са међународном школом за едукацију и информатику  "ITAcademy". Током пет дана трајања семинара, студенти свих техничко – технолошких и природно – математичких факултета Универзитета у Београду ће имати прилику да од стране еминентних предавача, стекну знања из области брендирања, али и да савладају рад у софтверским програмима за дизајн. Пријаве су отворене до 9. децембра на сајту www.best.rs/bdw .

Циљ семинара је да студентима омогући  да кроз низ беспланих тренинга унапреде своје вештине у овој области коју препознајемо као неопходну компоненту модерног образовања. Семинар садржи теоријски део, кроз који ће се студенти упознати са појмовима брендирања, креирања визуелног идентитета и дизајна , али и практични део, који ће се односити на рад у софтверским пакетима за дизајн.  На тај начин ће семинар обухватити област обраде фотографија и дизајн публикација. Предавања ће бити организована у просторијама  међународне школе за едукацију и информатику " ITAcademy" , у Земуну.
(www.it-akademija.com ).

Best Design Week подстиче студенте да раде на сопственом усавршавању  у областима које на својим студијама нису у могућности да усаврше. Радионица представља идеалну прилику  да студенти кроз интерактиван приступ савладају основне принципе дизајна и тако дођу до квалитетног дизајнерског решења.  

По завршетку семинара, учесници добијају сертификат потписан од стране организатора.

На овај начин BEST Београд жели да допринесе комплементарном образовању студената и даљем развоју њихове професионалне каријере. Планирамо да семинар у годинама које долазе постане препознатљив бренд Удружења студената техникеЕвропе - BEST Београд.

Пројекат је подржао Универзитет у Београду и Град Београд.

За више информација о семинару и начину пријаве посетите интернет презентацију  www.best.rs/bdw , као и презентацију Удружења  www.best.rs .