Навигација

Дан Електротехничког факултета

У суботу, 10. децембра 2011. године у 11 часова у Свечаној сали зграде техничких факултета на првом спрату одржаће се прослава 63. годишњице Електротехничког факултета.

Позивамо све запослене, пензионере, пословне партнере и пријатеље нашег Факултета да својим присуством увеличају Свечану академију. Честитамо најбољим студентима појединих одсека и позивамо их да заједно са најбољим дипломираним студентима присуствују овој прослави.

Уручење награда најбољим студентима

Декан Електротехничког факултета проф. др Миодраг Поповић уручиће награде најбољим студентима појединих одсека у четвртак, 08.12.2011. године у деканату (соба 94) у 12 часова. Позивамо најбоље студенте да присуствују овој свечаности и срдачно им честитамо.

Награде најбољим дипломираним студентима биће уручене на Свечаној академији у суботу, 10.12.2011. године у 11 часова. С обзиром да ће награде уручити представници компанија донатора Факултета, моле се награђени студенти, који нису у могућности да лично приме награду, да замоле некога од чланова уже породице да то учини уместо њих.

pozivnica