Навигација

Сајам послова - Job Fair 2011

Креирај своју будућност 7. и 8. новембра 2011. године у Згради техничких факултета од 9 до 17 часова. Имаћеш прилику да се представиш најуспешнијим компанијама, сазнаш више о отвореним радним местима, понудама за стручне праксе и унапредиш себе кроз бројне тренинге, предавања и трибине које ће држати стручњаци из датих области.

Попуњавањем формулара на званичном сајту www.jobfair.rs твоји лични и професионални подаци наћи ће се на располагању свим компанијама учесницама, биће им доступни читаве године, а од ове године ћеш имати прилику да CV остављен у бази у периоду од 20.10. до 27.11. допуњујеш новим информацијама током целе наредне године.

Уколико желиш да унапредиш себе кроз низ корисних тренинга, попуни пријаву на сајту и представи себе у што бољем светлу. Водећа ПР агенција Represent Communications  одржаће тренинг “Интервју са послодавцем”, док ће консултантска кућа H.Art одржати тренинг “Пословна комуникација” који ће ти помоћи да се на најбољи начин представиш будућим послодавцима. Компанија Инфостуд ће одржати тренинг "Како написати добар CV" који обухвата радионице на којима ћеш добити корисне савете о могућностима унапређења своје биографије и тиме повећати шансе за запослење, док ће консултантска кућа Bovan Consulting одржати отворено предавање на тему: "Како се припремити за разговор за посао". Тачне термине свих тренинга и предавања, као и пријаве за исте, можеш пронаћи на нашем званичном сајту.

На Сајму ће се, између осталих компанија, представити и Microsoft као глобални партнер, Fiat Аутомобили Србија као генерални покровитељ, национални партнер Nordeus, зелени покровитељ Grundfos, покровитељ трибине Ерицссон, покровитељи Ps Tech, Telenor, Vip, Ball Packaging и Doming.

 

ДОЂИ! ОСТАВИ CV! Креирај своју будућност са нама!