Навигација

Закорачи у свет могућности!

Међународна студентска организација AIESEC позива све заинтересоване студенте да искористе прилику и постану чланови организације.  Поводом пријема нових чланова организоваће се уводна презентација „Упознај AIESEC“ у октобру. детаљније на www.aiesec.org.rs .

Занима те како да поред студирања стекнеш практично искуство, да развијеш лидерске вештине, да утичеш позитивно на друштво у коме живиш и све то док се дружиш са студентима из земље и света? AIESEC ти нуди одговор. Тимским радом, осмишљавањем и реализацијом пројеката, посетом домаћих и страних конференција, као и вођењем тима, студенти у AIESEC-у стичу потребна искуства и примењују теоријска знања у пракси. Окружење за учење у организацији представља јединствени спој теорије и практичног искуства који доприноси развоју личних и пословних вештина и олакшава избор будућег занимања.

Такође, AIESEC омогућава студентима да се развијају лично и професионално на праксама у Русији, Турској, Кини, Украјини, Индији и у другим земљама. Уколико желиш да живиш и радиш у иностранству, онда се пријави за програм развојних пракси. Радом на пројектима у интернационалном окружењу, развијаш толеранцију, усавршаваш страни језик и стичеш пријатеље из целог света.

Један од AIESEC пројеката, „Нови Лидери“, који се у октобру одржава у Београду, Новом Саду и Нишу, нуди ти шансу да се упознаш са лидерима данашњице и унапредиш своје лидерске способности. Поред радионица и панел дискусија у поменутим градовима, 07. и 08. новембра одржаће се „Конференција Нових Лидера“ у Народној Банци Србије. За више информација о томе како можеш искористити и ову AIESEC могућност, посети www.newleaders.org.rs.

AIESEC је међународна платформа која омогућава младим људима да открију и развију сопствене потенцијале. Присуством на преко 2.100 универзитета у преко 110 земаља и територија са преко 60.000 чланова, AIESEC је препозната од стране Уједињених Нација као највећа студентска организација на свету. У Србији, пријем чланова се врши у свих 9 локалних AIESEC канцеларија: Економски факултети у Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу и Суботици, Факултет организационих наука у Београду, АЛФА Универзитет у Београду, Београдска Банкарска Академија и Пословни факултет у Ваљеву.

Својим иновативним приступом развијању младих људи, AIESEC омогућава студентима изградњу личних мрежа и откривање њиховог усмерења и амбиција за будућност. AIESEC је организација која ствара лидере, стварајући мрежу људи који имају позитиван утицај на друштво.

Прилике које AIESEC нуди су неограничене, зато закорачи у свет могућности!

За више информација и пријаве посетите сајт www.aiesec.org.rs и Facebook фан страну www.facebook.com/AIESECserbia