Навигација

Изгради каријеру у правом смеру

Почело је Каријерисање-кампања Центра за развој каријере Универзитета у Београду.

Позивамо Вас на послеподневно дешавање „Каријеробус“ у четвртак, 1. јула од 16:30 до 21:30 на тромеђи Плато ‐ Кнез Михаилова ‐ Чика Љубина /испред зграде Филозофског факултета где ће бити постављен аутобус ГСП-а који ће симболично представљати Центар за развој каријере као станицу на путу између студирања и запослења. У аутобусу и на штандовима који ће бити постављени поред "Каријеробуса" студенти ће добијати информације о различитим едукативним активностима и програмима које Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује током целе године и пријављивати се за инфо листу Центра.

Свечано отварање „Каријеробуса“ планирано је за 17 часова. Централну активност самог догађаја чини мини панел дискусија са почетком у 17:45 током које ће студенти бити у прилици да поставе питања гостима Центра о правцу развоја њихове каријере и начинима на које су се професионално усавршавали. Предвиђено је и потврђено присуство више личности из јавног света, успешних у областима ХР сектора, економије, медицине, односа са јавношћу, спорта и медија са којима ће студенти моћи да проведу поподне у дружењу и моћи да чују корисне савете како изградити успешну каријеру у Србији.

Поред догађаја „Каријеробус“, у оквиру кампање «Каријерисање“ коју је осмислио и реализује тим студената ‐ практиканата Центра за развој каријере Универзитета у Београду организоваће се најесен још два догађаја: „Ћаскање“ – кафић „Каријерисање“ и Центровске кутије.

Цела кампања је осмишљена у циљу што бољег представљања услуга Центра током уписног рока и постизања равномерне информисаности студената о услугама и активностима Центра. Идеја је да се кроз различите, пре свега атрактивне и занимљиве програме студенти и млади дипломци информишу и подстакну да на време размишљају о својој професионалној будућности, развијају неопходне вештине и знања и тако побољшају шансе за запослење после дипломирања.

Кампања „КАРИЈЕРИСАНЈЕ – Изгради каријеру у правом смеру!“ се реализује под покровитељством града Београда, уз подршку предузећа Аеродром „Никола Тесла“, „ГСП Београд“, „АБС Минел“, „Coca-cola Hellenic“, „Lampas“, „Студио Б“, „POSH&MEDIA“, „Plato Books“.

Контакт особе:
Марија Јовановић
односи с јавношћу
& Невена Бркић (ПР практикант ЦзРК-а) Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду
011 3207419, 063 440325
m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs
www.razvojkarijere.bg.ac.rs

plakat