Навигација

Сајам Career Days

Сајам Career Days је централни догађај у области запошљавања и развоја каријере у нашој земљи. У априлу ове године Career Days биће одржан по четрнаести пут и као и претходне године обухватиће три града: Београд,Нови Сад и Ниш. У Београду ће се одржати 10. и 11. априла у просторијама Genex Impuls Holl-а на Новом Београду.

Посетиоци Career Days су углавном људи који су тек завршили факултет или имају неколико испита до краја, али и људи који већ имају неко радно искуство или су у потрази за новим послом. Career Days је најбоља прилика за младе и амбициозне људе да ступе у директан контакт са послодавцима и искористе јединствену прилику која има се пружа. На Сајму ће бити организоване радионице које ће компанијама омогућити да,  можда, на лицу места одаберу профиле који одговарају њиховим потребама.

Иако се и даље наставља пракса да заитересовани предају CV на штанду компаније у којој би желели да раде,организатори Сајма препоручују да се посетиоци обавезно упишу у електронску базу која се налази на сајту Career Days (www.careerdays.оrg.rs). Циљ је двоструки: уписивањем у базу кандидати добијају шифру на основу које им следује брошура у којој се налазе подаци о свим компанијама које учествују на Career Days и о томе какве профиле они траже. И друго, фирме учеснице исту базу користе до наредне године и у тренутку кад им се укаже потреба за новим кадровима контактирају кандидате који су своје податке оставили у бази.