Навигација

We challenge you to shape our world

Zašto izabrati British American Tobacco?

Mi verujemo da ljudi ostaju sa nama jer imaju želju za dokazivanjem kroz posao. Inspirisani su prilikom da svoj talenat i veštine prikažu na pravi način. Ali najvažnije od svega je da crpe ličnu satisfakciju iz onoga što rade.

British American Tobacco u Beogradu je osnovan 1996. godine kao predstavništvo, a 2003. godine je postao većinski vlasnik Duvanske Industrije Vranje. Pored Srbije, British American Tobacco South-East Europe danas obuhvata i tržišta Slovenije, Hrvatske, Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Crne Gore, Albanije, Kosova i Makedonije.

"The Challenge Initiative", u kompaniji British American Tobacco globalno, je struktuiran razvojni program osmišljen tako da pripremi i razvije studente/diplomce da postanu sledeća generacija naših lidera.

U okviru Management Trainee programa, vi sami birate odeljenje u kompaniji koja najviše odgovara vašim sposobnostima. Program je struktuiran tako da vaš dvogodišnji razvojni plan prati prethodno definisana očekivanja vašeg učinka.

Prvi put ove godine, u okviru iste inicijative, British American Tobacco u Srbiji nudi i studentima III i IV godine studija praksu u trajanju do 3 meseca pod nazivom Internship program. Kao i "management trainee" program, tako i "internship" program podrazumeva struktuiran razvojni plan usklađen sa potrebama kompanije/odeljenja, projekta na kojem će student raditi, kao i obrazovanjem koje student poseduje.

Ako ste spremni da prihvatite izazov, putujete, radite u Srbiji i izvan nje, upoznajete nove kolege i kulture – dođite na prezentaciju British American Tobacco u PETAK, 11. MAJA u 15:30h na Pravnom fakultetu i saznajte više o izvanrednim prilikama za dalji razvoj koje vam BAT nudi.

Više informacija o našoj kompaniji možete naći na www.bat.com i o programu na www.infostud.com