Навигација

Još zaposlenja

Firma ELSYS Eastern Europe trazi jednog inzenjera/magistra elektrotehnika za poziciju "Software Team Leader". Detalji se mogu videti ovde (PDF fajl).


Zdravo svima!

Kao prvo, izvinjavam se onima koji su ovaj mejl doziveli kao "spam". Namere su mi zaista bile najbolje.

Naša firma bi želela da zaposli jednog inženjera na poziciju "Software Team Leader". U prilogu imate oglas. Ovim putem bih želeo da malo razglasim ovu mogućnost za zaposlenje i da vas pozovem da na nju ukažete ljudima za koje smatrate da bi voleli da se prihvate ovakvog posla.

Potencijalne kandidate ne bi nikako trebalo da uplaši oglas koji vidite. Znamo koliko je malo verovatno, s obzirom na zemlju u kojoj živimo, da se neko već bavio hakerisanjem kernela Linux-a i real-time programiranjem za embedded sisteme. Dakle, ne tražimo nekog Supermena koji sve zna. Moje je mišljenje da bi osoba sa odličnim znanjem C/C++ jezika i iskustvom u C programiranju mikrokontrolera/mikroprocesora uspela vrlo dobro da se uklopi. Takođe, važno je (ako ne i najvažnije) da kandidat ima hrabrosti da preuzme odgovornost i da se zajedno sa nama (mahom mlađim inženjerima) upusti u avanturu stvaranja budućnosti!

Evo i nekoliko prednosti koje donosi zaposlenje u ELSYS Eastern Europe:

  • fleksibilno radno vreme
  • izuzetno dobra zarada koja se u potpunosti isplaćuje na racun (za one koji hoce da kupe stan na kredit ;-) )
  • dobri međuljudski odnosi
  • odlični radni uslovi i radno okruženje
  • menadžment koji ima sluha za potrebe zaposlenih (kako profesionalne, tako i privatne i lične)
  • druge benificije

Ne bih ovde želeo da previše govorim o samom projektu, ali ću samo reći da je on izuzetno izazovan. Kandidat će sigurno sve bliže detalje moći da dobije na razgovoru kod nas. Izvesno je da će kandidat koji bude primljen ići na kraću obuku u inostranstvo (Pariz), gde će moci bliže da se upozna sa sistemom koji razvijamo. Naravno, imaće dovoljno vremena da se upozna sa našim sistemom i da se navikne na novo radno okruženje.

Pozdrav, Aleksandar