Навигација

Obnova članarine i učlanjenje u IEEE za 2005. godinu

ČLANOVIMA YU IEEE SEKCIJE IZ BEOGRADA

VAŽNO - ČLANARINA ZA 2005., STARI I NOVI ČLANOVI !!!

Poštovani članovi YU IEEE sekcije iz Beograda, poštovani budući članovi,

Znamo da su svi aktivni članovi IEEE već dobili formulare i informativne materijale za obnavljanje članarine. Verovatno će uskoro stići i II poziv. Kao i do sada važe uobičajeni popusti za re­dovne članove (zbog niskih prihoda članovi YU sekcije imaju pravo na popust od 50% opšte članarine IEEE i 50% popusta od članarine jed­nog društva). Studenti-članovi imaju još veće popuste, ali je trajanje te privilegije ograničeno.

Stari i novi članovi mogu, kao i ranijih godina, da se jave i da dođu u sobu 66A na ETF u Beogradu, gde se prikuplja članarina za one članove iz Beograda koji članarinu ne mogu da uplate direktno IEEE centrali. Datumi i vreme su dati na kraju ovog dopisa. Članarina se plaća kao i ranije, na način koji Vam je, nadam se, poznat. Ako treba, informacije možete dobiti telefonom. Treba tražiti Mladena Koprivicu. Uostalom i svi drugi koji se jave mogu da Vam daju bar minimalne podatke. Telefoni su 011-3221419 ili 011-3218350 ili 064-1213483. Grupe članova mogu da se udruže tako da jedan donese članarinu za sve ostale, posebno tamo gde ima više članova. Ko može, bolje neka sam plati direktno IEEE centrali. Sada se članstvo može obnoviti i preko Interneta, pri čemu je najpraktičnije da plaćanje bude preko lične kreditne kartice.

Molimo IEEE funkcionere (članove Izvršnog odbora YU IEEE Sekcije, Chairman-e YU IEEE Chapter-a, rukovodstvo studentskog branch-a) iz Beograda da o ovome obaveste svoje č lanove.

Prilikom obnavljanja članarine na formularima i u bazi članstva YU IEEE treba korigovati i dopuniti lične podatke o adresama u kući i na poslu, o telefonima, faksovima, e-mail adresama, itd. Veliki broj podataka u IEEE bazi je potpuno ili delimično pogrešan. To je najčešće i razlog ako ne dobijate časopise i ostale materijale. Sami članovi moraju da pomognu pri izmeni svojih ličnih podataka, nema ko drugi !

KADA I GDE SE PRIMA ČLANARINA ?!

Utorak 28.12.2004.

Sreda 12.01.2004.

Soba 66a, ETF Bgd, Bulevar kralja Aleksandra 73, od 16 :30 ­18:30h.

Poziv za učešće na međunarodnoj konferenciji EUROCON 2005 koja će se održati u Beogradu, paralelno sa TELFOR-om 2005, nalazi se na adresi www.eurocon2005.org.rs. Posebno pozivamo studente da se učlane u IEEE kao i da učestvuju na takmičenju studentskih radova.

 

Beograd , 22.12.2004. S poštovanjem

Đ.Paunović

N.Nešković

M.Koprivica