Навигација

Дан отворених врата за матуранте средњих школа

Време25. новембар 2023. 11:00
МестоАмфитеатар "Никола Тесла" (сала 56)

Позивамо све ђаке четвртог разреда средњих школа, заинтересоване за студирање електротехнике и рачунарства, и софтверског инжењерства, и упис на наш факултет, да нас посете у суботу, 25. новембра 2023. године, од 11 часова на Дану отворених врата Електротехничког факултета у Београду.

Прво ћемо свим кандидатима за упис на ЕТФ пожелети добродошлицу у амфитеатру "Никола Тесла" (сала 56), где ће чути кратку презентацију о упису на наш факултет и пријемном испиту, нашим студијским програмима и студентском животу, након чега ће бити организован обилазак стручних лабораторија. Током посете средњошколци ће имати прилику да виде пројекте и дипломске радове наших студената и да разговарају са нашим наставницима, асистентима и студентима, као и да их питају шта год их интересује о студирању, могућностима запослења, или нека друга креативна питања из ове области.

Како бисмо учинили вашу посету садржајном, а обилазак наших лабораторија учинили добро организованим и ефикасним, молимо да попуните пријавни формулар на следећем линку:
http://tiny.cc/etf23

Наша адреса је: Београд, Булевар краља Александра 73.

За госте ван Београда, препоручујемо паркинг у околини факултета и Ташмајданског парка (паркинг зона 2) и јавне гараже код Вуковог споменика или Скупштине Града Београда.

Слике

  • /uploads/attachment/najava/521/_A3__2mm_bleed_otvorena_vrata-1.png