Навигација

Презентација компаније Bending Spoons на ЕТФ-у

Време21. март 2023. 13:00
ПредавачЈелена Родић - AI Research Engineer; Lukas Struppe - Recruiter
ОрганизаторBending Spoons
МестоАмфитеатар 56

Позивамо вас на презентацију компаније Bending Spoons из Милана, једнe од водећих европских фирми у развоју мобилних апликација. Презентација је намењена првенствено студентима завршних година ЕТФ-а, са акцентом на смерове за рачунарство, развој софтвера и вештачку интелигенцију.

Презентација ће бити одржана у уторак 21. марта у 13h, у амфитеатру 56.

Биће речи о праксама и отвореним позицијама међу којима су и:

  • Backend engineer / Backend infrastructure engineer
  • AI researcher / AI engineer
  • Data scientist / Data analyst
  • Mobile software engineer (Android and iOS)
  • Cloud engineer,
  • Full-stack developer

Више о отвореним позицијама сазнајте на: https://jobs.bendingspoons.com.

О компанији:

Bending Spoons, занимљиво име, зар не? Идеја долази из филма The Matrix, где херој схвата да оно што на први поглед делује немогуће, често то можда и није. 2013 године, када је ова фирма још увек била мали start-up који се борио за своје место у тех свету, ова паралела је била прилично прикладна.

Данас, делује да је била потпуно адекватна.  Start-up који је кренуо од само 5 људи, данас је једна од водећих европских компанија за развој мобилних апликација, са 300+ талентованих, инспиришућих људи (или Spooner-a како се интерно зовемо) из преко 35 различитих земаља. Наши производи су лидери у својим категоријама, укључујући апликације Splice, Remini и Dawn AI, које су скидане више од 500 милиона пута, и које људи широм света користе свакодневно.

Пуно се ствари променило кроз године, али наш циљ остаје исти: да наш осигурамо позитиван утицај на наше кориснике, запослене и цело друшто. И тек смо почели да радимо на томе…

Немогућа мисија? Можда. На нама је да покушамо.

Сазнај више о нама и зашто смо више година за редом изабрани за једно од најбољих места за рад у Ервопи на www.bendingspoons.com.

Слике

  • /uploads/attachment/najava/486/Screenshot_2023-03-07_at_17.16.57.png