Навигација

Schneider Electric панел - жене инжењери у бизнису

Време15. децембар 2021. 12:00 - 13:00
ПредавачАница Петкоски, Јелена Пејковић, Невенка Стојановић
ОрганизаторSchneider Electric
МестоАмфитеатар 65

Драге студенткиње,
Позивамо вас на прву панел дискусију на тему Жене инжењери у бизнису. Током 45 минута панела имаћете прилику да чујете из прве руке како је то радити у корпорацији, изазове и препреке на које свака девојка инжењер наиђе приликом започињања своје каријере. Такође представићемо вам програм пракси и послова који су отворени за пријаве. Све заинтересоване студенткиње, без обзира на смер могу да дођу и учествују у дискусији и да добију одговоре на питања која до сада нису могле да добију.

Видимо се у среду, 15.12.2021. године од 12 до 13х у амфитеатру 65 на Електротехничком факултету у Београду.


Ми у компанији Schneider верујемо да је приступ енергији и дигиталном свету основно људско право. Подстичемо све да максимално искористе своју енергију и ресурсе, у складу са нашим слоганом Life Is On свуда, за свакога, у сваком тренутку.
Обезбеђујемо дигитална решења у области енергетике и аутоматизације у циљу ефикасности и одрживости. Комбинујемо водеће светске технологије, аутоматизацију у реалном времену, софтвере и услуге у домену енергетике у интегрисаним решењима за домаћинства, зграде, дата центре, инфраструктуру и индустрију. 
У Србији се налази Schneider Electric Развојни центар за истраживање, развој и инжењеринг софтвера у области управљања електроенергетским системима, јединствен у свету. Развојни центар, који је од 2019. године део Schneider Electric компаније, окупља преко 1000 стручњака из области енергетике и рачунарства и има вишегодишњу сарадњу са универзитетима, електродистрибутивним компанијама, произвођачима електричне енергије  и ИТ интеграторима широм света.