Навигација

Такмичење у програмирању „Online. Female. Code. Hackathon. 2020. Namics.”

Време12. децембар 2020. 08:30 21:00
МестоОнлајн

Дигитална агенција Namics - A Merkle Company организује такмичење намењено свим студенткињама заинтересованим за програмирање под називом „Online. Female. Code. Hackathon. 2020. Namics.”.

 

За такмичење се могу пријавити студенткиње свих година заинтересоване за програмирање и софтверско инжењерство, независно од знања и програмерског искуства. Пријаве су бесплатне и трајаће до 6. децембра у поноћ, а за учешће је једино потребно имати сопствени лаптоп.

 

Такмичење ће бити одржано 12. децембра 2020. године. Због ситуације са корона вирусом такмичење ће бити одржано онлајн. Учеснице ће могу пријавити као појединци или тимови од три члана, а у раду ће им помагати ментори - софтверске инжењерке из Namicsa.

 

Најбоље такмичарке добиће улазнице за једну од ИТ конференција .

 

Формулар за пријаве и све информације о хакатону доступне су на https://namics.com/en/topics-trends/event/2020/code-hackathon-female-2020-namics.

 

Дигитална агенција Namics се више од 20 година бави дигиталном трансформацијом пословања. Тренутно запошљава око 500 професионалаца у Сенкт Галену, Цириху, Франкфурту, Минхену, Хамбургу и Београду где има тимове за Java, .NET, PHP i Frontend програмске језике, Salesforce тимове, као и тимове за дизајн и QA. У новембру 2018. године „Namicsˮ се спојио са „Merkle-om”, светским лидером за дигитална решења заснована на подацима, омогућивши софтверским инжењерима да савладају нове уско-специфичне области.

Слике

  • /uploads/attachment/najava/405/Banner_1.jpg