Навигација

Најновији трендови у свету у области верификације "ASIC" и "FPGA"

Време07. мај 2014. 17:21
ОрганизаторЦентар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду
Местосала 61 на Електротехничког факултета, Универзитет у Београду

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте Електротехничког факултета у Београду да присуствују предавању под називом: Најновији трендови у свету у области верификације "ASIC" i "FPGA" који ће се одржати у среду , 14. маја 2014. године од 14 до 16 часова у сали 61 на Електротехничком факултету у Београду.

У првом делу предавања биће представљени трендови у свету у области верификације интегрисаних кола, након чега ће као закључак бити представљена функционална верификација коришћењем најсавременије методологије. Полазници ће се упознати са типичном структуром једног окружења који се користи у верификацији као и њеним предностима. На крају, моћи ће да виде све фазе једног пројекта.

Предавање ће одржати Оливера Стојановић која је дипломирала на Електротехничком факултету у Београду на смеру рачунарска техника и информатика, са десет година радног искуства на различитим пројектима у области верификације у авио индустрији, на пројектима за платформе за мобилне телефоне итд. Фирме на чијим пројектима је радила су Honywell, LSI, Texas Instruments, Broadcom, AMD, Cadence. Запослена је у компанији HDL Design House.

Моле се заинтересовани студенти Електротехничког факултета у Београду да се пријаве за предавање попуњавањем пријаве која се налази на линку: http://goo.gl/z9dXzH