Навигација

eGovernment aktivnosti

Време04. октобар 2007. 12:00
Предавачnajeminentniji stratezi EU (Engleska, Austrija, Estonija, Slovenija, ...)
Местоsvečanoj sala Rektorata Beogradskog Univerziteta

Poštovani studenti BU:

Obraćamo Vam se povodom e-Government konferencije u Svečanoj sali Rektorata Beogradskog Univerziteta (4.10.2007. od 10h do 1430h), na kojoj će uzeti učešća najeminentniji stratezi EU (Engleska, Austrija, Estonija, Slovenija, ...), kao i vodeći činioci iz zemalja u okruženju (WB - Zapadni Balkan). Stavovi naše Vlade će takođe biti izloženi. Detaljan program je u prilogu (attachment). Ostali relevantni detalji su na webu (www.wego-project.eu). Sve prisutne će pozdraviti Rektor BU, Prof. Dr. Branko Kovačević i Dekan ETF, Prof. Dr. Miodrag Popović.

Biće detalja o tome kako su tri vodeće zemlje EU organizovale svoje e-Government aktivnosti, a to će propratiti i mediji.

Istom prilikom će biti izloženi i konkretni programi EU (za dalja istraživanja i razvoje) u svim oblastima koje su od važnosti za e-Gov.

Molimo da svoje učešće prijavite preko internet sajta ove konferencije (www.wego.3dnet.co.rs). Prijave će biti prihvatane samo dok postoje slobodna mesta u svečanoj sali Rektorata BU (Studentski trg broj 1).

S poštovanjem,

Prof. Dr. Veljko Milutinović, Fellow of the IEEE