Навигација

Отворене позиције у компанији Brose

Brose, као компанија која је у породичном власништву, један је од 5 водећих добављача у аутомобилској индустрији у свету. Сваки трећи нови аутомобил у свету опремљен је са најмање једним Brose производом.

Интелигентна решења за приступ возилима и ентеријер пружају већу удобност, флексибилност, а иновативни концепти за управљање температуром повећавају ефикасност и доприносе заштити животне средине и климе.

Одлично познавање система од стране компаније омогућава нове функције код свих врста возила – било да су на четири или два точка. Компанија развија и производи системе за врата возила, седишта и подизаче пртљажника. Brose такође производи електромоторе од 200 вати до 14 киловата за различите апликације као што су управљање, термално управљање или погони за е-бицикле и е-скутере.

Компанија Brose је дошла на наше тржиште 2020. године, а врата своје фабрике је отворила у октобру 2021. године. Од тада, компанија је у фази раста и сталне потребе за новим кадровима, јер је циљ да до краја 2026. године достигне 1100 запослених. Тренутно компанија запошљава преко 850 запослених, и нуди отворене позиције за:

Brose hires: Project Engineer Customer team, Customer Team / Sales, Belgrade

Brose hires: Test Engineer, Research / Development, Belgrade

Brose hires: Process Engineer Industrialization Electronics, Production, Belgrade

Brose hires: PLC Programmer, Automation technology, Belgrade

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2994/Job_posting-1.jpeg