Навигација

Инфинеонов летњи семинар

Инфинеонов летњи семинар (Infineon SummerSchool)
„Оснаживање одрживе будућности са Si MOSFET-овима!“ (Empowering a sustainable Future with Si MOSFETs!)

Овогодишњи Летњи семинар фокусира се на "Оснаживање одрживе будућности силицијумским MOSFET-овима!", пружајући младим талентима увиде у техничка подручја и скрећући њихову пажњу на могућности у будућој каријери. Семинар ће се одржати од 16. до 20. септембра 2024. године у компанији Инфинеон, Аустрија.

40 одабраних студената имаће јединствену прилику да се придруже Инфинеону на лицу места током једне недеље предавања и практичних активности које ће водити професори и стручњаци.

Ево шта можете очекивати:

  • Врхунски увиди из индустрије: Сазнајте више о Инфинеон Аустрија, једној од водећих истраживачких и иновативних компанија у Аустрији.
  • Узбудљиви говори: Слушајте и учествујте у разговорима са признатим стручњацима док презентују своја сазнања и искуства, нудећи вам јединствени поглед на најновије трендове и напретке.
  • Туре по локацији: Завирите иза кулиса и истражите најсавременије објекте. Будите сведок најновијих технологија и процеса који покрећу индустрију напред.
  • Заједничка вечера: Повежите се са истомишљеницима и професионалцима из индустрије у опуштеном и пријатном окружењу, стварајући трајне везе и потенцијалне сарадње.
  • Друштвене активности: Опустите се и забавите са својим вршњацима и партнерима из индустрије учествујући у друштвеним активностима које ће вам остати у незаборавном сећању.
  • Унапредите своју каријеру: Искористите ову прилику да пронађете теме за своју праксу, мастер и докторске радове, па чак и посао након дипломе.
  • Стекните сертификат: Сертификат ће вам бити користан приликом аплицирања за посао.

Спремни сте да искористите невероватну прилику да се придружите овом догађају? 

Пријавите се одмах!

Инфинеон Аустрија ће покрити трошкове смештаја (хостел за младе), учешћа у програму и оброци у компанији. Износ надокнаде за путне трошкове је директно пропорционалан растојању до догађаја (од 50,00 € до макс. 250,00 €).

Рок за пријаву: 19. август 2024. (Напомена: број места је ограничен)

За више информација о програму, посетите нашу веб страницу.

Радујемо се сусрету са вама у Вилаху!

Срдачан поздрав,
Ваш Инфинеон тим
https://www.infineon.com/cms/en/product/promopages/schools/#About-SummerSchool

Слике

  • /uploads/attachment/vest/3007/infineon.jpg