Навигација

Практични семинар из машинског учења - Обавештење о надолазећем летњем семинару

Научно-инжењерски центар „PFE” најављује практични семинар из машинског учења PSIML, који ће се одржати од 26. јула до 5. августа ове године, у Студентском одмаралишту на Палићу.

PSIML је свеобухватно, интерактивно искуство које укључује темељна предавања, интензивне радионице и инспиративне менторске пројекте, пружајући учесницима дубоко разумевање суштинских аспеката машинског учења.

Кроз низ предавања водећих стручњака из академске заједнице и индустрије, учесници имају прилику да истраже комплексне концепте машинског учења, уз подршку искусних ментора који ће их водити кроз реализацију пројеката.

Семинар је отворен за све студенте који имају велико интересовање за машинско учење, независно од њиховог факултета или године студија.
Предуслови за PSIML су ентузијазам за дубље улагање у свет машинског учења и основно познавање Python-а и математике.

Осим десет дана изазовних научних истраживања и практичних примена, семинар пружа прилику и за изградњу професионалних веза и умрежавање са вршњацима и менторима који деле исту страст према машинском учењу.

Учешће на семинару је бесплатно, осим трошкова превоза који за себе сносе учесници. Организатори обезбеђују смештај и оброке за учеснике, као и неопходне рачунарске ресурсе за пројекте.

Рок за пријаву је 22. март 2024. године. За детаљније информације о PSIML семинару и начину пријаве, молимо посетите наш сајт: https://psiml.pfe.rs/.