Навигација

Masterclass Digitalne Transformacije - пракса у компанији TeleGroup

Компанија TeleGroup је једна од водећих технолошких компанија специјализована за развој и имплементацију пословних ИТ и ИоТ система  и изградњу ИТ, телекомуникационе и електроенергетске инфраструктуре. Данас успешно послујемо на ширем тржишту Европе. Захваљујући разумевању пословних процеса, што је фундаментални елемент у процесу дигиталне трансформације пословања, у могућности смо да корисницима пружимо оптимална решења за повезивање, дигитализацију,  аутоматизацију и заштиту свих сегмената пословања. TeleGroup тим броји преко 400 запослених на нивоу читавог система и поносан је на кадар који поседује преко 600 стручних сертификата  потребних за имплементацију софтверских, хардверских и инфраструктурних решења.

Шта подразумева Masterclass za digitalnu transformaciju?

На Masterclass-u научићеш да спојиш своје техничко знање са практичним знањем које ћеш стећи на ТеleGroup радионицама. Радом у мултидисциплинарном тиму, стећи ћеш вештине рада у тиму, вештину презентовања и многе друге.

Најважније, научићеш да користиш алате којим се развијају техничка решења како би пројекти одговарали потребама корисника.

Шта те очекује?

🔧 4 радионице у оквиру којих спајамо технологије и бизнис
👩‍💻 Дан у TeleGroup-у на радном месту по избору
🚀 Групни пројекат
🎁 Награде за победнички тим
😎 Потврда о извршеној пракси
💻 Могућност наставка рада кроз праксу у компанији

Пријави се на следећем линку.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2935/TG-logo.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2935/Vizual.png