Навигација

Отворене пријаве за “Route2Launch” стартап менторски програм

У периоду од децембра 2023. до маја 2024. године на Факултету организационих наука биће организован трећи циклус „Route2Launch“ стартап менторског програма, намењен студентским тимовима који желе да започну развој својих стартап идеја.

„Route2Launch“ стартап менторски програм омогућава континуиранo менторство, с циљем тестирања стартап идеје, развој скалабилног бизнис модела, подршку у изради MVP верзије производа, прилику за networking и прве инвестиције, као и простор за заједнички рад и дружење. Ментори на програму су обучени наставници и сарадници са пет факултета Универзитета у Београду, међу којима су: Факултет организационих наука, Електротехнички факултет, Фармацеутски факултета, Пољопривредни факултета и Факултет ветеринарске медицине. Ментори подршку тимовима пружају у сарадњи са експертима из стартап пословног окружења.

Пријаве су омогућене студентским тимовима са свих универзитета у Србији, укључујући тимове са свих студијских програма, година и нивоа студија (неопходно је да тим садржи бар једног члана државног факултета). Пријаве за програм су отворене до понедељка, 20. новембра 2023. године, путем линка, а селекција тимова ће бити спроведена до 1. децембра.

ПРИЈАВА ТИМОВА

Више информација о „Route2Launch“ менторском програму могу се добити на линку или путем мејла preduzmiideju@fon.bg.ac.rs.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2886/R2L_3_169_key_visual_-_1.png