Навигација

Децентерова R&D блокчејн пракса

Децентер и овог јула и августа организује студентске праксе за све који су заинтересовани да загазе у блокчејн свет. Прошле године таквих је било прилично, тј. ~200 младих талената се пријавило, а шесторица су добили прилику да раде на оживљавању једне озбиљне блокчејн идеје - стejблkоина отпорног на инфлацију. 

А ево пет разлога зашто је добро да се пријавиш за овогодишњу праксу.

1. R&D пројекат који може да изађе на тржиште
Ствараћеш нешто што је не само технички изазовно већ и оправдано са бизнис стране. Речју, радићеш на пројекту који може да постане реалан блокчејн производ. Није лоша референца за ЦВ, зар не?

2. Право време за улазак у блокчејн индустрију је… сад
Већина Bеб3 програмера морала је у неком тренутку да пивотира из Bеб2. То је озбиљна промена парадигме која захтева приличан напор и многи баш због тога одустану. Ти имаш сјајну прилику да од старта каријере наоштриш мajндсет на блокчејн фреквенцију и у раној фази уђеш у ову перспективну индустрију.

3. Ментори који развијају глобални блокчејн производ
Улазак у блокчејн може бити стрмоглав. Зато су ту наши најискуснији људи да те исправно усмере, подигну ако паднеш и честитају кад успеш. Иза њих стоје године рада на глобално успешном пројекту DeFi Saver, па нема сумње да ће знати да те уведу у причу адекватно. Ипак, битно је да знаш да је наша пракса таква да се нарочито вреднују самосталност и предузимљивост.

4. Твој рад ће бити плаћен
Не само да ћеш добити два месеца драгоценог искуства већ ћеш за то бити и плаћен/а. Прецизније, 1500 евра месечно. Финансијски моменат је јако битан и то сви знамо. Ипак, надамо се да он неће бити искључиви мотив да се пријавиш за ову праксу. 

5. Јединствена блокчејн пракса у Србији
Сигурно да нисмо једини на мисији стварања нових блокчејн стручњака, али сматрамо да нудимо уникатан програм којим идемо ка том циљу. Стога је ова пракса R&D оријентисана и у њој ће се кроз тимски рад радити на проналажењу конкретног и новог решења. Уз обиље знања и искуства из прве руке које ћеш стећи током два месеца, моћи ћеш да покуцаш на врата многих блокчејн компанија. 

Шта је битно да знаш?
Пракса се одржава током јула и августа и траје пуна 2 месеца, а прецизни датуми биће дефинисани благовремено

Пријаве трају до 10. маја у 23:59
Укупно ће бити одабрано 5 практиканата

Процес селекције има три корака: технички тест и разговор са неким од техничких вођа тимова или Андрејем Чвором, ЦЕО-ом Децентера

Форма за пријаву је детаљна, али те охрабрујемо да одговориш што прецизније. Једини циљ је да се што боље упознамо.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2768/landscape-white-vertical-1.png