Навигација

Започни своју каријеру у Brid.TV!

Ми смо водећа видео платформа која је настала и развила се на домаћем тлу. Захваљујући нашим програмерима и њиховом знању и искуству, користимо се на светском тржишту у индустрији видео оглашавања. Наш производ омогућава издавачима широм света да неометано приказују видео-садржај и монетизују га.

Брид.ТВ послује од 2018. године и сарађује са компанијама широм света. Преко 80% наших клијената налазе се у Сједињеним Државама, а међу осталима се налазе и неке од највећих медијских кућа на Балкану и у Европи.

Квалитет нашег производа и тима препознали су и многе велике светске компаније и организације – Брид.ТВ носи званично признање Гугловог технолошког партнера, члан престижне организације за стандардизацију у индустрији дигиталног оглашавања, ИАБ Еуропе, верификован је члан организације ТАГ који се бави заштити свих чланова индустрије дигиталног оглашавања.

Пошто стално унапређујемо нашу технологију и платформу, у потрази смо за квалитетним и преданим програмима које занимају видео технологију или желе да започну каријеру у индустрији видео оглашавања. 

Поред нових изазова и пријатног радног окружења које подстиче независност, ево и неколико других разлога да се придружите Брид.ТВ-у:

Junior QA Engineer
Junior Frontend Developer

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2737/Brid.TV-Logo-270x200.jpg