Навигација

Отворене пријаве за Практични семинар машинског учења (PSI:ML)

Отворене су пријаве за девети по реду Практични семинар машинског учења у организацији Научно-инжењерског центра ПФЕ. Семинар ће се ове године одржати од 20. до 31.јула а намењен је пре свега студентима завршних година основних, као и студентима постдипломских студија техничког и математичког усмерења. Предавачи су експерти у области машинског учења, са екстензивним искуством у индустрији и академији. Локација као и детаљни услови учешћа биће објављени ускоро.

Сви заинтересовани студенти могу да се пријаве најкасније до 10.марта. Детаљи о процесу пријаве доступни су на сајту: PSIML

Током семинара учесници ће имати прилике да се, кроз интензивна целодневна предавања и радионице упознају са основама машинског учења и да унапреде своје знање кроз теоријски и практични рад. Други део семинара подразумева рад на групним или индивидуалним пројектима на предложену или самоиницијативно одабрану тему. Током пројеката, сваком од учесника ће бити додељен ментор који је стручњак у конкретној области. Поред сјајне прилике да унапредите своја знања у области машинског учења, имаћете и прилику да будете део заједнице алумниста који су похађали овај програм.

Радујемо се вашим пријавама, за сва додатна питања контактирајте нас на psiml@pfe.rs.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2736/psiml.png