Навигација

ZF Serbia запошљава 150 инжењера  у истраживачко развојном центру у Новом Саду

Технолошка компанија ZF Group која у Србији има производни погон и инжењерски центар у Панчеву у којима запошљава преко 1100 радиника различитих профила од чега преко стотину инжењера расписала је конкурс за посао за 150 инжењера. Ако сте дипломац или инжењер са искуством и знањем из области машинства, електро технике, развоја софтвера или других сличних области пружа вам се могућност да радите у једном од најсавременијих истраживачко развојних центара компаније ZF Group и то на иновативним решењима за електрична и хибридна возила, односно развоју нове генерације  енергетске електронике за примену у погонским системима.
ZF Group, који је синоним за одржива иновативна решења е-мобилности, овим центром омогућиће талентованим дипломираним инжењерима и инжењерима са искуством да даље унапређују своја знања у одличним условима, могућност да се баве пословима за које су се школовали и које воле у компанији која нуди атрактивно радно окружење, инвестира у обуку запослених и нуди потенцијал за напредовање и развој каријере и, што је још важније, да све то остваре у Србији.
ZF Serbia позива све заинтересоване инжењере да се пријаве за отворене позиције, истичући да ће фокус ове компаније и у наредним годинама бити на развоју нове генерације одрживих решења која ће се наћи у употреби на путевима широм света. Талентовани инжењери спремни за све изазове будућности сада имају прилику да раде на развоју нових генерација светски признатих производа из сфере електро-мобилности, смештених у најпознатије светске ауто брендове.
Више информација о позицијама које ZF Serbia тражи можете наћи на: https://jobs.zf.com/search/?q=&locationsearch=Serbia&facility=Research+and+Development

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2474/ZF_Serbia_zaposljava.jpg