Навигација

Компанија Seven Bridges организује праксе за студенте завршних година техничких факултета

Seven Bridges је биотехнолошка софтверска компанија која се бави развојем платформе за анализу и интерпретацију биомедицинских података са примарним фокусом на генетске податке. Позивамо студенте завршних година Електротехничког факултета да се пријаве за праксу у неком од наших инжењерских тимова.

Циљ праксе је да развијете своје знање и вештине, испробате рад у тиму и научите како да пређете пут од идеје до готовог производа уз најбоље праксе у прављењу и тестирању модерних апликација. Кроз читав процес имаћeте подршку ширег тима и ваш развој ће пажљиво пратити и подржавати ментор. Наш план је да пракса траје 3 месеца и да током тог времена постоји адекватна компензација за време које проведите са нама.

Отворене су праксе унутар следећих департмана:

Рок за пријављивање је до 3. септембра 2021. године. Након тога, уколико прођете у ужи круг, позваћемо вас на кратак разговор са члановима тима. Очекивани почетак програма праксе је почетком октобра месеца. Праксе ће се одржавати комбиновано - онлајн и у просторијама Seven Bridges-а у Београду и Новом Саду.

За више информација о програму и пријави посетите Seven Bridges страницу Kаријера.