Навигација

МикроЕлектроника, отворена позиција за Junior Embedded Software Developer и праксу

 

О МикроЕлектроници

 

МикроЕлектроника производи софтвер и хардвер за хобисте, инжењере, студенте и професоре који се баве развојем уређаја заснованих на микроконтролерима. Наш циљ је да поједноставимо електронику и омогућимо нашим корисницима да остваре своје циљеве уз минимум утрошеног времена и енергије.

 

Софтверско одељење МикроЕлектронике тренутно развија и одржава 21 компајлер (за 7 микроконтролерских архитектура и у три језика: C, BASIC и PASCAL). МикроЕлектроника такође предњачи у развоју приступачних софтверских алата за дизајн интерфејса на TFT и GLCD дисплејима. Наш софтвер је дизајниран да буде лак за употребу и учење.

  


  

Пракса у МикроЕлектроници

 

Позивају се студенти свих година факултета да дођу на праксу и започну интересанте и иновативне пројекте, под вођством ментора (инжењера из софтверског одељења МикроЕлектронике). По завршетку праксе, постоји могућност запослења као Junior Embedded Software Developer.

 

Пројекат праксе је започет још 2014. године и од тада смо запослили велики број људи, у различитим одељењима компаније. Волимо да знамо да се млади и талентовани људи развијају заједно са компанијом.

 

  


  

Рад у МикроЕлектроници - Junior Embedded Software Developer

 

Oмогућава упознавање са најновијим технологијама у свету embedded уређаја. Сарадња са инжењерима из великих светских компанија, попут Microchipa, NXP-a, Infineon-а, доноси нова искуства непроцењиве вредности.

 

Од будућих запослених се очекују комуникативност, срчаност и упорност. Сваки дан постоји прилика да се научи нешто ново.

 

Будућим запосленима се пружа прилика да помере границе својих могућнсти, да стекну нова знања и своје идеје претворе у стварност. Од запослених се очекује да раде најбоље што могу, да дају свој максимум.