Навигација

Quiddita d.o.o. - ПРАКСА НА ПОЗИЦИЈИ СОФТВЕР ИНЖЕЊЕР (4 позиције)

Ако сте добар програмер или желите да то постанете, ако вас занима Wеб програмирање или Microsoft .NET платформа, ако желите да учите и радите у тиму младих и креативних људи и узмете учешће у великим и захтевним пројектима, контактирајте нас, тражимо тимске играче.

Quiddita d.o.o. Београд је компанија која се бави развојем Wеб базираних информационих система са акцентом на квалитет и уз стално праћење нових технологија и унапређење методологије рада. Од 2007. године до данас реализовали смо десетине успешних пројеката који су омогућили клијентима да реше комплексне пословне проблеме, аутоматизују пословне процесе и унапреде пословање. Тим људи који учествује у развоју има богато искуство на највећим софтверским пројектима у земљи и у иностранству.

ПРАКСА НА ПОЗИЦИЈИ СОФТВЕР ИНЖЕЊЕР (4 позиције)

Нудимо плаћену праксу уз могућност запослења у младом, амбициозном, креативном и опуштеном окружењу у којем је већина колега такође завршила ЕТФ. Посао подразумева развој и одржавање информационих система у Microsoft .NET технологији користећи C#, ASP.NET MVC, HTML5/CSS3, JavaScript (jQuery, Backbone). Пројекти који се реализују су занимљиви и раде се за клијенте из различитих индустрија широм света. У могућности смо да обезбедимо лично и стручно усавршавање кроз тренинге, рад на иновативним пројектима и учење од искуснијих колега.

КВАЛИФИКАЦИОНИ ЗАХТЕВИ:

  • Студент завршне године студија или завршен факултет – одсек РТИ или СИ;
  • Добро познавање објектно-оријентисаног развоја софтвера;
  • Познавање C# језика и рада у MS Visual Studio окружењу;
  • Писање читког, разумљивог и добро документованог кода;
  • Личне особине: одговорност, поузданост, педантност, добре аналитичке и организационе способности, поштовање процедура у раду, брзо учење и разумевање сложених система;
  • Добро знање енглеског језика;

Молимо заинтересоване да пошаљу пријаве на адресу jobs@quiddita.rs најкасније до 30.05.2015.