Навигација

БГПРАКСА 2015

Београд, 7.мај 2015. – Универзитет у Београду и Градска Управа града Београда са задовољством позивају студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА 2015.

Програм Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА реализује Центар за развој каријере Универзитета  у Београду у сарадњи са Градском управом града Београда од 2010. године. Програм омогућава студентима да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним и јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама и стекну практична знања, вештине и релевантно радно искуство током студија и на тај начин унапреде своје академско образовање. У протеклих пет година реализације преко 1200 студената са 24 факултета Универзитета у Београду стекло је прво радно искуство у институцијама чији је оснивач град.

Интегрални текст конкурса (са детаљима о локацијама и позицијама за праксу, описом посла и условима за сваку позицију, као и потребним документима ) и Водич кроз конкурс доступни су на сајту Центра за развој каријере који ће, као и у ранијим циклусима праксе администрирати цео процес пријављивања и за организације – учеснице програма извршити предселекцију кандидата  обуку ментора. Студентима, којима Центар за развој каријере током целе године помаже да остваре своја прва радна искуства, усаврше своје вештине и стекну потребна знања која ће им помоћи приликом будућег запошљавања, стоји на располагању за питања и потребну подршку приликом процеса пријаве за овај конкурс. (контактирајте нас на 011 3207 419 и centar@razvojkarijere.bg.ac.rs).

Програм БГ ПРАКСА 2015 реализоваће се као четворомесечна пракса уз менторску подршку. Планирано је да се пракса реализује  у периоду од 1. јула до 30. октобра.  Свим студентима – полазницима програма током трајања праксе биће обезбеђена накнада за топли оброк и превоз.

Пријављивање се обавља искључиво електронским путем попуњавањем формулара на сајту Центра за развој каријере Универзитета у Београду www.razvojkarijere.bg.ac.rs. Рок за пријаву је  27. мај 2015. године у поноћ.

Plakat - javni poziv - BGPRAKSA 2015