Навигација

Јединствена coke summership летња пракса за студенте и дипломце

Компанија Coca-Cola Hellenic Србија организује трећу годину за редом специфичан програм комбинујућу реално пословно искуство, рад са менторима, едукације и тренинге

Београд, 16. март 2015. године – Сви заинтересовани студенти треће и четврте године, апсолвенти, дипломци (који су студије завршили у претходне две године), као и полазници мастер студија акредитованих универзитета у Србији, већ данас могу да се пријаве за Coke Summership летњу праксу коју организује компанија Coca-Cola Hellenic. Пријављивање кандидата за програм који нуди стицање и унапређивање практичних и пословних вештина биће могуће до 4. маја попуњавањем формулара на сајту www.cokesummership.com. Након тога, биће организована селекција пријављених кандидата, док ће сам Coke Summership програм бити реализован током јула и августа.

Сви студенти који уђу у програм добијају потврду о завршеној пракси и улазе у базу за потенцијалне запослене компаније Coca-Cola Hellenic.

Coke Summership летња пракса студентима пружа прилику да виде како у пракси изгледа градиво које уче током студија, да примене стечена знања и кроз рад у компанији усаврше вештине које ће моћи да примене у свом даљем професионалном развоју. Током шестонедељног програма, студенти на недељном нивоу искуство стичу кроз четири дана рада на конкретном пројекту са ментором и један дан интерактивних предавања. Компанија током програма организује и јединствена предавања у којима су предавачи топ менаџери компаније, али и стручњаци из пословних организација са којима Coca-Cola Hellenic сарађује.

Колико искуство стечено у оквиру Coke Summership програма може бити вредно младим и образованим људима потврђује и Маријана Миковић, једна од прошлогодишњих полазница који истиче: “Ово искуство је унапредило моје комуникацијске вештине, а пракса ми је показала да заиста могу да се уклопим у велики пословни систем. Иако је теријско знање које стекнемо на факултету веома вредно и важно, све што смо до тада научили добија сасвим другу димензију у току решавања конкретних пословних задатака. Оно што је такође сјајно искуство је и то што смо ми као учесници ове праксе имали могућност да сарађујемо са топ менаџерима компаније, али и да резултате свог рада видимо и у пракси.”

Вештине у управљању пројектима, вештине презентовања, лидерске способности, пословна комуникација и ефикасно управљање временом, само су неке од области у којима се полазници Coke Summership програма додатно усавршавају. Кроз овај, али и програме као што су Management Trainee, сарадњу са ФОН-ом и бројним студентским организацијама, Coca-Cola Hellenic младима пружа разноврсна пословна знања на практичне и примењиве начине и настоји да их охрабри да остану у земљи и својим радом допринесу развоју локалне заједнице.

Додатне информације о Coke Summership летњој пракси можете пронаћи на сајту www.cokesummership.com.