Навигација

ПРАКСА У ЕПС-у

Центар за развој каријере Универзитета у Београду позива студенте да се пријаве за обављање праксе у јавном предузећу ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ.

Пракса ће бити организована на више локација у Србији  где се налазе управе, огранци, погони и копови Привредних друштава Електропривреде Србије:

  • ПД „Термоелектране Никола Тесла“
  • ПД „Термоелектране и копови Костолац“
  • ПД „Панонске Термоелектрана-Топлана“
  • ПД „Електровојводина“
  • ПД за дистрибуцију електричне енергије„Центар“

Отворено је укупно 98 места на седамдесетосам различитих позиција.

Могућност да стекну радно искуство и обаве праксу у струци имају студенти Универзитета у Београду са Електротехничког, Машинског, Рударско-геолошког, Саобраћајног, Технолошко-металуршког, Пољопривредног, Грађевинског, Факултета безбедности, Техничког факултета у Бору, Правног факултета, Економског, Математичког, Хемијског, Биолошког, Географског и Факултета организационих наука.

Пријављивање се обавља искључиво електронским путем.
Потребно је да кандидати преузму и попуне ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР (доступан на сајту Центра) и пошаљу на мејл: centar@razvojkarijere.bg.ac.rs.
У пријавном формулару и називу (предмету) имејла неопходно је навести код позиције за праксу на коју се кандидат пријављује. Напомена: уколико се кандидат пријављује за више позиција може да наведе више кодова у истом формулару односно имејлу.

Рок за пријаве истиче 18. маја 2014. године у поноћ.

Сваки полазник праксе имаће непосредно одређеног ментора уз чију подршку ће обављати задатке током трајања праксе.  Предвиђено трајање праке је три месеца а почетак праксе планиран је за крај маја месеца.

Преузмите интегрални текст конкурса на сајту Центра www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

О Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду:

Центар је основан 5. децембра 2006. године као организациона јединица Универзитета у Београду ради обезбеђивања делотворног система подршке студентима и дипломцима у развоју знања и вештина које ће им бити од значаја при запошљавању или наставку образовања, и ради повезивања академске и пословне заједнице.