Навигација

NovelIC Microsystems објављује огласе за праксе и послове у области SoC i FPGA Design

Компанија NovelIC Microsystems (www.novelic.com ) је  српска фирма која  се бави развојем и пројектовањем најсавременијих  интегрисаних кола и система у аналогном и дигалном домену за потребе телекомуникација и индустрије, имплементацијом на ASIC , FPGA i DSP платформама, обрадом сигнала, пројектовањем сензора и фундаменталном електроником.

Задовољство нам је да објавимо позив за пријаве на огласе за посао и студентске праксе,за рад на најсавременијем продукту данашњице у области бежичних (“wireless”) комуникација, примопредајнику у домену 60 GHz, тзв. „Wireless Gigabit“ стандард.

Позиције за посао захтевају изузетно знање дигиталних система, система на чипу(SoC), FPGA система и одређено искуство у телекекомуникацијама.
Позиције за студентске праксе су намењене најбољим студентима електронике,програмирања или телекомуникација,способним да науче изузетно комплексне алгоритме, софтверске алате и харвдвер, који су теоријски на нивоу мастер или докторских студија на најбољим универзитетима у свету, а који ће се користити директно у индустрији. Компанија NovelIC је перманентно заинтересована за подршку студентима који желе да наставе докторске студије на Електротехничком факултету у Београду.

Више детаља можете наћи у PDF документима са огласима:

Добродошли су да се пријаве сви студенти који испуњавају услове конкурса.
Велики поздрав,
NovelIC