Навигација

AIESEC програм стручних пракси

Бирај само најбоље за себе! Направи први корак ка својој будућој каријери!

Размишљаш о томе шта ћеш после факултета? AIESEC програм стручних пракси ти нуди прилику да стекнеш практично искуство којим ћес обогатити свој CV!

Више од 50% младих који данас заврше факултет нема никакво практично знање, а више од 60% не успева да пронађе посао. AIESEC пракса ће те разликовати од њих.

AIESEC програм стручних пракси ти омогућава практично усавршавање из било које области коју студираш у некој од компанија широм света. Уколико си студент завршне године основних или постдипломских студија, одлично владаш енглеским језиком, амбициозан си, комуникативан и спреман да се носиш са изазовима, пријави се за праксу и отвори себи врата успеха.

Праксе су доступне током целе године и трају од 3 до 18 месеци. Праксе су плаћене и плата покрива трошкове живота и становања у другој држави. Просек на факултету није битан, а свака додатна активност ти може бити предност и може ти повећати шансу да добијеш баш ону праксу коју желиш.

Преко 5000 студената годишње искористи AIESEC интернационалне праксе да отпочну своје професионалне каријере, развију се на личном нивоу, упознају друге културе и усаврше стране језике. Усуди се и ти!

Пријави се!
www.ef.aiesec.org.rs

AIESEC је међународна платформа која омогућава младим људима да открију и развију сопствене потенцијале, изграде личну мрежу контаката и усмере своје амбиције. Присуством у 113 земаља са преко 86000 чланова, AIESEC је препознат од Уједињених Нација као највећа организација на свету вођена од стране студената.