Навигација

Такмичење у програмирању "PSTech APPly"

Уколико си студент или дипломац техничко-технолошког факултета, са лакоћом програмираш на Андроид или iOS платформи и одувек сањаш о креирању игрице, business/productivity или utility апликације, компанија PSTech и Удружење студената електротехнике Европе те позивају да се пријавиш на „PSTech APPly“!

Од тебе се очекује да у задатом року доставиш завршену, функционалну апликацију која може да се испроба. Прихватају се искључиво индивидуалне пријаве и очекује се самосталан рад на задатку! Попуњен формулар и апликацију пошаљи на адресу takmicenje@pstech.rs са назнаком „EESTEC 2012” у наслову мејла. Рок за слање апликација је продужен за чак месец дана, а ми те охрабрујемo да пошаљеш своју апликацију до 1. децембра 2012. године!

Критеријуми за оцењивање апликација биће:

  • ИДЕЈА – колико је идеја за саму апликацију оригинална
  • СТИЛ КОДИРАЊА – који ће процењивати програмери PSTech -а
  • УТИСАК – утисак о апликацији од стране корисника приликом тестирања апликације
  • ОДРЖИВОСТ – колико је вероватно да се таква апликација нађе на тржишту и да се на основу ње профитира.

Кандидати који уђу у ужи круг, средином новембра добиће прилику да у просторијама PSTech-а одрже презентацију у трајању од 30 минута, у оквиру које ће ближе представити своју апликацију кроз потенцијалне кориснике, конкуренцију, као и евентуалне недостатке.

Најбоља апликација биће награђена вредном новчаном наградом у износу од 500 евра. Осим тога, сваки учесник који буде презентовао свој рад, биће размотрен за праксу или запослење у оквиру компаније PSTech.

Пријавни формулар, као и више информација о самој презентацији пронађи на сајту eestec.etf.rs.