Навигација

AISEC омогућава стручне праксе у компанијама и организацијама у иностранству

Више од 50% младих који данас заврше факултет нема никакво практично знање, док више од 60% младих не успева да пронађе посао.
Не дозволи да постанеш део тих статистика!
Заврти глобус и пронађи своју праксу.

Студентска организација АIESEC током читаве године омогућава одлазак на стручне праксе у компаније и организације у иностранству. Пракса подразумева од 2 месеца до 12 месеци интензивног стицања практичног искуства у великом броју области, попут економије, маркетинга, пројектног менаџмента, финансија, односа са јавношћу, људских ресурса, информационих технологија, предавања страног језика, социјалног рада и многих других. Све стручне праксе су плаћене.

Учествовање на АIESEC програму стручних пракси омогућава велики напредак како на професионалном, тако и на личном нивоу. Радом на остваривању циљева одређене компаније или организације и проласком кроз конкретне ситуације, стичу се знања и вештине које ће студенту бити неопходне на будућем послу. Поред тога, након успешно реализоване праксе, студент због својих новостечених компетенција постаје много бољи кандидат за посао.

На праксу могу отићи студенти завршних година свих образовних профила, као и постдипломци не старији од 29 година. Сви студенти који желе да аплицирају морају течно да знају енглески језик, да имају најмање 6 месеци релевантног искуства, као и да буду мотивисани да уче и раде у мултикултуралном окружењу, где ће добити могућност да се упознају са културом, обичајима и традицијом земље у којој раде, али и да донесу добре примере, методе и иницијативе назад у своју земљу.

За пријаву и додатне информације, посетите сајт www.ef.aiesec.org.rs.

АIESEC је међународна платформа намењена младим људима који теже да открију и развију сопствене потенцијале како би имали позитиван утицај на друштво. Од 1948. године АIESEC ствара младе лидере у 110 земаља света, радећи у партнерству са компанијама и универзитетима. Младим људима се пружа могућност да се укључе у глобални програм размене и да кроз иновативан процес развоја стекну изузетно лидерско и практично искуство.