Навигација

Svet je jednu razmenu udaljen od tebe! - Program internacionalne razmene

Da li želiš mrežu kontakata od 60.000 studenata iz celog sveta?
Ovog leta planiraš da radiš na svom profesionalnom razvoju i istovremeno doživiš neponovljivo iskustvo u stranoj zemlji?

(Onda nastavi da čitaš.)

AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu i samo tokom 2011. godine preko 16000 studenata je dobilo šansu da bude deo programa internacionalne razmene. Ove godine studenti svih fakulteta i godina studija, kao i brucoši, imaju priliku da postanu deo jedne neverovatne priče.

Ako si brucoš, iskoristi najduže leto u svom životu i provedi 6 nedelja upoznajući kulturu druge zemlje. Budi deo projekta na kojem imaš priliku da stekneš profesionalno iskustvo i započneš studentski život na pravi način.

Zašto baš ti ne bi prošetao kineskim zidom, osetio čari Indije, upoznao kulturu Brazila ili probao ruske specijalitete? Ovog leta budi deo multikulturalnog tima, radi sa ljudima iz 111 zemalja sveta, dok zajedno, kroz rad na projektima menjate svet na bolje.

Kroz radionice i predavanja, pomozi deci bez roditeljskog staranja da nauče engleski jezik, zaštiti životnu sredinu, utiči na razvoj kulturne tolerancije, okušaj se u preduzetništvu i marketingu ili u različitim oblastima koje ovi projekti obuhvataju.

Ukoliko želiš da proširiš znanje stečeno na razmeni ili si zainteresovan za bogatije studentsko iskustvo, rad u timu, organizovanje događaja i konferencija, imaš priliku da se prijaviš za članstvo u AIESEC-u u oktobru, kada se tradicionalno održava prijem novih članova. Kancelarija AIESEC-a na Ekonomskom fakultetu već 59 godina pruža priliku mladima da unaprede sebe, primene svoje znanje u praksi i steknu potrebno iskustvo za izgradnju karijere.

Pratite informacije na nasem sajtu www.ef.aiesec.org.rs i za sva pitanja svratite u našu kancelariju na Ekonomskom fakultetu ili pišite na office@ef.aiesec.org.rs.