Навигација

Види свет кроз размену - Програм интернационалне размене и праксе

Међународна студентска организација AIESEC ће 24. маја 2012. године у 20 часова и 15 минута на Економском факултету у Београду одржати презентацију пракси и студентских размена, за све заинтересоване студенте. Откриј могућности одласка у иностранство на размену и опробај се у волонтерском раду на најразличитијим пројектима.

Занима те како да поред студирања стекнеш практично искуство, да развијеш лидерске вештине, да утичеш позитивно на друштво у коме живиш и све то док се дружиш са студентима из земље и света? AIESEC ти нуди одговор.

Интернационална размена представља најинтензивније искуство учења, могућност сопственог развоја и стицања нових познанства преко глобалне мреже контаката. Волонтирајући у невладиним организацијама утичеш позитивно на друштво на интернационалном нивоу. Имаћеш прилику да радиш са децом, организујеш конференције, предајеш стране језике, бавиш се екологијом, економијом или неком другом облашћу која те занима. Сваке године преко 16.000 младих људи, широм света, искористи шансу да оде на размену преко AIESEC-а. Доживи најбоље лето свог живота у Кини, Чешкој, Италији и многим другим земљама које нудимо.

Многи су искористили своју шансу и доживели незаборавна искуства, а уколико и тебе занима шта AIESEC размена представља дођи 24. маја у 20 часова и 15 минута на Економски факултет.

AIESEC је међународна платформа која омогућава младим људима да открију и развију сопствене потенцијале. Присуством на преко 2.100 универзитета у преко 111 земаља, AIESEC је највећа организација на свету вођена од стране студената.

Све почиње једним кликом - www.aiesec.org.rs