Навигација

Стручна пракса у компанији Tata Consultancy services у Будимпешти

Желиш да радиш у познатој фирми у иностранству?

Да се забавиш и стекнеш искуство?

Усавршиш страни језик?

Шта чекаш?

Ако сте завршна година студија, знате енглески и бар још један језик, а занимају вас маркетинг, финансије, информационе технологије или студирате то, стручна пракса у компанији Tata Consultancy services у Будимпешти , у трајању од годину дана, је нешто што не смете пропустити. Претходно искуство није потребно пошто компанија организује едукације по самом доласку практиканта. У зависности од ваших резултата на пракси, постоји могућност сталног запослења.

Tata Consultancy services ( TCS ) је једна од водећих компанија за информационе технологије. Кроз свој модел глобалне мреже испорука, иновације мреже и убрзано проналажење решења, TSC се фокусира на пружање помоћи глобалним организацијама како би се ефикасно носиле са пословним изазовима. На динамичном тржишту, где информационе технологије могу да трансформишу начин на који се воде послови, сарадња са правим партнерима омогућава клијентима сигуран успех њихових технолошких инвестиција, помоћ у постизању циљева тренутног пословања и припрему за изазове сутрашњице.

Апликацију за одлазак на праксу можете попунити на www.ef.aiesec.org.rs.

AIESEC је међународна платформа намењена младим људима који теже да открију и развију сопствене потенцијале како би имали позитиван утицај на друштво. Од 1948. године AIESEC ствара младе лидере у преко 107 земаља света, радећи у партнерству са компанијама и универзитетима. Поседује иновативни процес развоја који је састављен од изузетног лидерског искуства и глобалног програма размене.