Навигација

Студентска награда: Потенцијал Србије у експлоатацији обновљивих извора енергије

У циљу промовисања одрживог развоја у институцијама високог образовања, Француско-Српска Привредна Комора у сарадњи са дневним листом Блиц, организује конкурс за Студентску награду 2011, на тему,

"Потенцијал Србије у експлоатацији обновљивих извора енергије"

Од 4.3 потенцијалних MTen (мегатона еквивалентне нафте) произведених из обновљивих извора енергије, Србија тренутно користи око 16% потенцијала.

Шта можемо учинити да се ова цифра повећа?

Студенти, пошаљите нам ваш рад који ће одгорити на ово питање и дајте нам конкретан предлог или пројекат који би унапредио ситуацију.

Студентска награда намењена је свим српским и страним студентима, који ће на дан 31.12.2011. имати мање од 30 година старости, а који су уписали школску 2010/2011 при некој институцији високог образовања у Србији.

Крајњи рок за подношење кандидатура је понедељак 14. март 2011.

У даљем току конкурса три кандидата усмено ће бранити свој рад пред жиријем (датум и место одржавања у Београду ће бити накнадно објављени).

Спонзори такмичења ће уручити награде у суми од:

  1. награда: 1500 ЕУР, коју додељује "Веолиа Транспорт"
  2. награда: 1000 ЕУР, коју додељује "Млекопродукт"
  3. награда : 500 ЕУР, коју додељује "Louis Berger"

Након одлуке жирија, награде ће бити додељене ауторима, током церемоније која ће бити праћена коктелом, а коме ће присуствовати чланови ФСПК, дневног листа Блиц, као и главни актери из домена одрзивог развоја у Србији.

Више информација о самом такмичењу можете видети на: www.ccfs.rs, www.blic.rs

Фајлови у прилогу: Plakat nagrade.pdf, Pravilnik Nagrade.doc, Formular.doc.