Навигација

Прикључите се тиму студената који учествује на светском универзитетском такмичењу "International Future Energy Challenge"

Студентске

Поштовани,
Лабораторија за дигитално управљање енергетским претварачима и погонима Вас позива да се прикључите тиму студената који учествује на светском универзитетском такмичењу "International Future Energy Challenge" (IFEC) (link http://energychallenge.weebly.com/ifec-2022.html).
Ово такмичење студентима пружа јединствену прилику да се кроз практичан рад у тиму упознају са новим технологијама и допринесу њиховом развоју. Примарне активности тима подразумевају рад на мултидисциплинарном пројекату који обједињује следеће области: електроника, енергетика, аутоматика, обрада сигнала, програмирање, финансије, маркетинг, руковођење пројектима. Поред тога, студенти могу да се укључе у све друге додатне активности лабораторије.

Овогодишњи пројекат је развој и пројектовање модуларног соларног инвертора снаге 1000W са имплементацијом у реалним амбијенталним условима. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже на првом заједничком састанку који ће бити одржан 6. септембра од 15ч у АМФ 56. На нашем сајту (link https://h-bridges.etf.bg.ac.rs/) можете пронаћи више информација о тиму као и гугл форму (link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7lU5CdR2COea9yX_jxBpuOtGhqduC1Vy2gKmI4nzoHOw5uA/viewform) преко које се можете пријавити за овогодишњи тим.

За сва додатна питања слободно нам се обратите на адресу h-bridges@student.etf.bg.ac.rs или нас посетити у Лабораторији 30.
Чекамо Вас.
Поздрав!