Вести

Упис – корак по корак

Електронска (прет)пријава

Поштовани кандидати,

Пријава кандидата по Конкурсу за упис у прву годину основних академских студија се обавезно обавља електронски.

Надокнада за конкурс је 10.000,00рсд. Уплаћује се на рачун Електротехничког факултета број 840-1438666-48, сврха уплате: пријава на конкурс, по моделу и позиву на број генерисаном у претпријави, и плаћају је сви кандидати, у истом износу, без обзира да ли су пратили припремну наставу на факултету, да ли полажу један или два пријемна испита или су ослобођени пријемног испита.

Моле се кандидати да приликом уплате ОБАВЕЗНО упишу позив на број који је генерисан у ЊИХОВОЈ пријави на Конкурс.

ПРИЈАВА НА КОНКУРС

Електронска пријава је валидна само ако је закључана!

Молимо Вас, да у неком тренутку, када сте сигурни да више ништа нећете мењати, кликнете на дугме „Завршити“.
Након тога, више не можете да вршите измене, али је тек тада пријава комплетна!

НАПОМЕНЕ:
Скреће се пажња кандидатима да пријава на Конкурс НИЈЕ и пријава за пробни пријемни испит. Кандидати добијају различит ИД за пријемни и пробни пријемни испит.

Регистрације на порталима за пријемни и пробни пријемни су НЕЗАВИСНЕ и могуће их је урадити са истом мејл адресом.

Ако у тренутку пријаве на Конкурс кандидату још увек није издата диплома о завршеној средњој школи, уместо дипломе се подноси сведочанство последњег завршеног разреда, или одговарајућа страна школска исправа.

За кандидате имаоце страних школских исправа:

Ако страна школска исправа покрива више разреда средње школе у Србији поднесите иста документа за све одговарајуће разреде. За те разреде унесите и исте просечне оцене.

Објављен је конкурс за упис у прву годину основних академских студија.

Ажуриране су све информације на сајту у вези пријeмног испита (календар, услови уписа, упутства за пријемни испит…).
За евентуална додатна објашњења пишите на: prijemni@etf.bg.ac.rs.
Пријаве за пробни пријемни и пријемни испит још увек нису активне.
Моле се кандидати да пажљиво прате вести на овој страници.

Позив средњошколцима на Дан отворених врата Електротехничког факултета

Позивамо све ђаке трећег и четвртог разреда средњих школа, заинтересоване за студирање електротехнике, рачунарства, и софтверског инжењерства, и упис на наш факултет, да нас посете у суботу, 6. априла 2024. године, од 11 часова. Тог дана одржаћемо Дан отворених врата Електротехничког факултета у Београду и отворити наше лабораторије.

Прво ћемо свим кандидатима за упис пожелети добродошлицу у амфитеатру „Никола Тесла“ (сала 56), где ће чути кратку презентацију о упису на наш факултет и пријемном испиту, нашим студијским програмима и студентском животу, након чега ће бити организован обилазак стручних лабораторија. Током посете средњошколци ће имати прилику да виде пројекте и дипломске и мастер радове наших студената и да разговарају са нашим наставницима, асистентима и студентима, као и да их питају шта год их интересује о студирању, могућностима запослења, или нека друга креативна питања из ове области.

Како бисмо учинили вашу посету садржајном, а обилазак наших лабораторија учинили добро организованим и ефикасним, молимо да попуните пријавни формулар на следећем линку:
http://tiny.cc/etf-april2024

Наша адреса је: Београд, Булевар краља Александра 73.

За госте ван Београда, препоручујемо паркинг у околини факултета и Ташмајданског парка (паркинг зона 2, макс 2 сата) и јавне гараже код Вуковог споменика или Скупштине Града Београда.