Почетна arrow Конкурси

Програм пракси компаније Centili

Да ли сте можда чули за World of Tanks, Badoo, Nordeus? То су неке од компанија којима омогућавамо да се повежу са својим клијентима на лак и брз начин, како би искуство приликом коришћења њихових услуга било што пријатније и једноставније.
За то смо развили платформе за мобилна плаћања, коју константно унапређујемо и којој додајемо нове карактеристике. Пошто смо start-up који развија свој in-house производ и већ је профитабилан, имамо флексибилност да користимо нове технологије које нам највише одговарају и не бринемо о инвеститорима или клијентима којима outsource-ујемо своје услуге.

Како бисмо вас упознали са програмом пракси које нудимо, уместо класичне пријаве и слања ЦВ-јева, желимо организовати за вас Отворени дан пракси у нашим канцеларијама. Пошто желимо наћи термин који одговара што већем броју студената, шаљемо вам пријавну форму коју бисмо волели да попуните до среде (19. јула) у 15 часова:
пријавна форма

Уколико имате било која питања, не оклевајте да пишете на Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. и Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. . Обојица смо са ЕТФ-а и били смо баш на вашем месту пре неког времена. :)