Почетна arrow Вести

Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti

„Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!“ је бесплатни семинар личних и професионалних вештина, који ће се одржати од 9. до 13. априла 2013. године у просторијама Машинског факултета Универзитета у Београду.

Циљ овог Семинара је да омогући студентима свих факултета у Београду да кроз низ тренинга унапреде вештине које ће им помоћи у изградњи успешне каријере.

Учешће на Академији ће узети 50 најбољих кандидата са свих факултета у Београду, који ће учествовати на тренинзима презентационих и комуникационих вештина, рада у тиму, временског планирања, вођења пројеката, решавања конфликата, развијања лидерских вештина и сродних тема. Тренинге ће држати међународни сертификовани Истек (EESTEC) тренери, као и представници консултантских кућа и компанија које учествују у реализацији пројекта. По завршетку Академије, учесници ће добити сертификат потписан од стране организатора пројекта.

Велико интересовање младих током претходне три године одржавања Академије је потврдило потребу за догађајем овог типа, јер су управо „меке“ вештине оне које, осим стручног знања, дају младим људима предност над конкуренцијом при селекцији за посао и олакшавају запошљавање без претходног искуства.

Пријаве за Академију су отворене од 18. до 29. марта 2013.године.

Организатор догађаја је Удружење студената електротехнике Европе, Истек (EESTEC) Локални комитет Београд.

Више детаља о догађају можете прочитати на сајту  http://www.softskillsacademy.rs/ .

Значај овог пројекта препознали су Универзитет у Београду, Електротехнички факултет у Београду, Агенција за европске интеграције и сарадњу са удружењима Града Београда, Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду и Канцеларија за младе Града Београда.