Почетна arrow Вести

Career Days 2013 - Корак даље

Пројекат Career Days вас позива да оставите свој CV на сајту www.careerdays.rs и тиме створите себи могућност за посао или праксу у области ИТ-а некој од водећих компанија из ове области – Asseco SEE, Orion Telekom, TeleSign Mobile, Kompas Shop.

У оквиру пројекта, студенти завршних година студија и сви заинтресовани млади људи моћи ће да оставе свој CV у бази на сајту Career Days-a. Они кандидати из базе који испуњавају потребне критеријуме компанија, биће позвани на групне радионице, индивидуалне интервјуе и друге процесе селекције који ће се одржати у оквиру догађаја Career Launch. Career Launch представља централни догађај пројекта осмишљен у виду различитих процеса селекције, који ће се у Београду одржати од 2. до 5. априла у хотелу Holiday Inn. Најквалитетнији млади људи, који се буду најбоље показали у оквиру групних радионица и интервјуа добиће праксу или посао. Ту се прича не завршава, јер ће CV-еви кандидата остати у бази и након Career Launch-a, и биће доступни компанијама наредних годину дана.

За више информација о позицијама за посао и праксу можете посетити наш сајт www.careerdays.rs

За све додатне информације можете нас контактирати путем е-поште: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.