Почетна arrow Конкурси

Пракса/посао у “Byteout Software”

Ко смо ми

Byteout је млада компанија која се бави развојем Интернет апликација и апликација за мобилне уређаје намењене превасходно иностраном тржишту. PHP, Drupal уз MySQL су нам главни савезници када се ради о веб програмирању. Што се тиче мобилних апликација углавном се фокусирамо на iOS програмирање. Осим апликација за iPhone и iPad, иза себе имамо и пар успешних Android пројеката. Један, мањи део, наше фирме се бави ColdFusion платформом и развија скалабилна CMS и CRM решења за иностране партнере

Кога тражимо

Дипломиране и студенте завршних година за позицију јуниор програмера која би превасходно радио на развоју ColdFusion апликација користећи и учећи разне фрејмворке.  За овакву позицију неопходно је основно познавање фронтенд програмирања (html i css) као и солидно познавање програмерских концепата за програмирање бекенда као што су:

  1. Објектно оријентисано програмирање
  2. Дизајн патерни
  3. Дизајн база података

Познавање самог језика ColdFusion се не захтева али je битно да кандидат има одређено искуство у веб пројектима и да влада свим концептима веб програмирања.

Од личних компетенци највише ценимо кандидате који су:

  1. Упорни и имају жељу да сваки дан науче нешто ново и то поделе са другима
  2. Оријентисани на финални производ и желе да све што раде тежи савршенству
  3. Усредсређени на оно што раде и умеју да планирају

Шта нудимо

Нудимо праксу или запослење у зависности од кандидата. Константно усавршавање и учење нових технологија у складу са потребама посла и жељама запослених. Сјајан млади тим који ради и предводи компанију омогућава одличне услове за рад и флексибилно радно време. Отворена комуникација, идеје, креативност и иновативност чланова тима утичу на веома висок квалитет који је кључан код свих Byteout производа

Заинтересовани кандидати могу послати своје биографије на Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.