Pretraga
Vebmejl za zaposlene

Vebmejl za studente

Instaliran je novi digitalni sertifikat!
Da biste mogli bez problema da pristupate mail serveru (kao i drugim zaštićenim ETF-ovim serverima) molimo instalirajte odgovarajuće ETF-ove sertifikate. Detaljnije...naslovna.jpg

Aktuelno

Drugi upisni rok na osnovne akademske studije za školsku 2014/15. godinu

U drugom, septembarskom, upisnom roku na Elektrotehnički fakultet mogu se upisati državljani Republike Srbije koji su srednju školu završili u inostranstvu, kao i strani državljani.

Detaljnije na sajtu Prijemni 2014

Podela naloga za brucoše

Brucoši, studenti koji su upisali Elektrotehnički fakultet za 2014/15 godinu, mogu preuzeti svoj nalog za korišćenje servisa koje obezbeđuje Fakultet, u Računskom centru radnim danom od 9h do 17h, lično uz pokazan indeks.

Sednica Komisije II stepena

Poslednja sednica Komisije II stepena održaće se u julu mesecu, i to dana 15.07.2014. god. u 12h.

Prva naredna sednica biće održana dana 26.08.2014. god. u 12h

Predsednik komisije: Prof.dr Nenad Cakić

Renoviranje sale 57 i 59

Obaveštavaju se studenti da zbog renoviranja sala 57 i 59, ispiti koji su u Julskom ispitnom roku školske 2013/14. godine u periodu od 10. do 13. jula bili raspoređeni u tim salama, premešteni su u druge slobodne sale. Termini ispita ostaju isti. Novi raspored vidljiv je na servisima.

Kokurs za dom

Obaveštenje za studente prve godine studija ("brucoše") koji konkurišu za smeštaj u studentske domove u školskoj 2014/2015. godini

Preuzmite: Obaveštenje kokurs za dom

Vesti

Obaveštenje Stambene komisije Fondacije za rešavanje stambenih potreba mladih naučnih radnika

[02.08.2014 13:48]

Obaveštavamo Vas da je Stambena komisija Fondacije za rešavanje stambenih potreba mladih naučnih radnika Univerziteta u Beogradu nastavila postupak rešavanja stambenih potreba prema Konkursu za prodaju 387 stanova u Beogradu u Univerzitetskom naselju "Blok 32" (zgrade 1B, 3A, 3B). Detaljnije u prilogu...

Međunarodne letnje škole transfer tehnologije i znanja

[23.07.2014 13:06]

Međunarodnu letnju školu transfera tehnologije i znanja organizuje Centar za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu u saradnji sa European Commission Joint Research Center i Zavodom za intelektualnu svojinu Republike Srbije.

Promocija upisa 100 brucoša na odseku za softversko inženjerstvo

[12.06.2014 17:58]

subota, 14. jun 2014. u 11:00 Svečana sala Zgrade tehničkih fakulteta, Beograd

Edukativni program za studente - interdisciplinarna saradnja

[10.06.2014 17:36]

Galerija G12HUB , kompanija NELT i 6 fakulteta Univerziteta u Beogradu i Univerziteta umetnosti (Fakultet primenjenih umetnosti, Elektrotehnički fakultet, Fakultet dramskih umetnosti (Laboratorija za dizajn zvuka), Fakultet likovnih umetnosti, Fakultet za medije i komunikaciju, Arhitektonski fakultet) potpisalo je protokol o saradnji na realizaciji edukativnog programa za studente različitih fakulteta koji treba da otvori prostor za intersektorsku saradnju, razmenu iskustava i unapređenje veština mladih, a u skladu sa savremenim razvojem profesionalnog okruženja, novih tehnologija i komunikacionih sistema.

Letnja škola Senzations 2014

[05.06.2014 11:04]

9th Summer School on IoT and Applications senZations'14. August 31 - September 6, 2014, Biograd na moru, Croatia. http://www.senzations.net

ANKETA: “Umreženo društvo”

[27.05.2014 13:17]

Kompanija Ericsson i ETF sprovode istraživanje “Umreženo društvo”, koji bi trebalo da prikaže na koji način će intenzivnija upotreba mobilnih i telekomunikacionih tehnologija i servisa unaprediti živote građana Srbije i omogućiti im bolje obrazovanje, poslovanje i zdravstvenu zaštitu. http://www.umrezenodrustvo.com

Kursevi permanentnog obrazovanja iz elektrotehnike i računarstva

[21.05.2014 12:47]

Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu organizuje kurseve permanentnog obrazovanja koji obuhvataju najaktuelnije teme iz oblasti elektrotehnike i računarstva. Ciljevi ovih kurseva su proširenje stečenih znanja, upoznavanje sa savremenim trendovima i dostignućima u najaktuelnijim oblastima elektrotehnike, sticanje kvalifikacija potrebnih za licence i prekvalifikacija.

arhiva vesti

Predavanja

MODEL ESTIMACIJE STANjA U EMS-u

Organizator:
IEEE PES Podružnica za Srbiju i Crnu Goru
Predavač:
Dr Nešo A. Mijušković, JP Elektromreža Srbije, honorarni v.profesor ETFa
Vreme:
sreda, 27. avgust 2014. u 14 časova
Mesto:
sala 61, Elektrotehnički fakultet

arhiva predavanja

Konkursi

Novelic Microsystems: Embedded Software and Hardware Developer

[04.08.2014 09:54]

Kompanija NovelIC Microsystems (www.novelic.com) je srpska firma koja se bavi projektovanjem najsavremenijih sistema u oblasti elektronike,mikroelektronike i namenskih računarskih sistema (embedded systems). Zadovoljstvo nam je da objavimo poziv za prijave na oglase za posao za poziciju: Embedded Software and Hardware Developer.

Vast: Software Engineer

[22.07.2014 01:00]

Hello, we’re Vast a leading big data technology provider for the Automotive, Real Estate, and Travel industries. We produce datarich products for Fortune 500 companies (and our own ventures) that help consumers make significant purchases like cars, houses and vacations.

Com-4T d.o.o: Asistent u prodaji

[21.07.2014 16:28]

strong>Com-4T d.o.o. je uspešna IT kompanija čiji je portfolio usluga zasnovan na prodaji opreme/rešenja različitih vendora, projektovanju i implementaciji IT rešenja i pružanju tehničkih servisa. Snagu ove kompanije predstavljaju visoko stručni inženjeri koji poseduju međunarodno priznate sertifikate i veliko iskustvo u radu na složenim projektima, kao i veliko i stalno ulaganje u usavršavanje zaposlenih. Ukoliko želite i Vi da postanete deo ovog uspešnog tima, nudi Vam se mogućnosti da konkurište za sledeću poziciju: Asistent u prodaji

"DELHAIZE" i AIESEC ti pružaju priliku za praktično iskustvo

[14.07.2014 11:49]

Svim studentima koji su pri kraju studija ili su već diplomirali na nekom od pomenutih fakulteta, kao i svim mladim nezaposlenima pruža se prilika za plaćenu stručnu praksu u inostranstvu u oblasti IT-a ili marketinga. Kroz ovo praktično iskustvo u trajanju od 6 do 12 meseci, student će unovčiti znanja stečena na studijama, steći osećaj za rad i iskusiti posao u kompaniji koji će ga diferencirati na tržištu rada.

BG Praksa 2014

[30.06.2014 17:01]

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da su javna, javna komunalna preduzeća u Beogradu, Gradska uprava grada Beograda, gradske opštine grada Beograda i Ustanove kulture ponovo otvorila svoja vrata za studente završnih godina i apsolvente zainteresovane za obavljanje dvomesečne stručne prakse.
Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd su potpisivanjem protokola o saradnji u oblasti organizovanja i realizovanja Univerzitetske radne prakse, definisali realizovanje ovog programa jednom godišnje. U programu Univerzitetske radne prakse ove godine učestvuje 16 gradskih preduzeća, 17 unutrašnjih organizacionih jedinica Gradske uprave, 11 gradskih opština, 14 ustanova kulture, 5 sportskih centara i Gradsko veće grada Beograda u kojima će ukupno 335 studenata završnih godina imati priliku da obavi dvomesečnu stručnu praksu uz podršku mentora počevši od 1. avgusta 2014. godine.
Na konkurs koji je otvoren od 27. juna do 10. jula 2014. godine mogu se prijaviti svi zainteresovani studenti završnih godina tako što će popuniti elektronski formular na sajtu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu (www.razvojkarijere.bg.ac.rs).

Stručna praksa u kompaniji SOPREX za studente završnih godina

[19.06.2014 21:34]

“Soprex d.o.o”, kompanija za softverski razvoj i inženjering, otvara vrata talentovanim studentima i organizuje stručnu praksu iz sledećih oblasti: Windows Development (WinForms, VS2012), Web Development (JavaScript, ASP.NET MVC), Mobile Application Development (Android, iPhone, Windows Phone), Software Testing, Customer Support

RT-RK d.o.o: Embedded software developer

[17.06.2014 12:27]

RT-RK d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti informacionih tehnologija. Osnovana je na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu pre 22 godine. Danas objedinjujući teoriju i praksu, RT-RK razvija nove softverske komponente i uspešno se probija na internacionalnom tržištu, gde je zahvaljujući inovativnim kapacitetima i efikasnosti potvrđena i prepoznata kao centar za softver potrošačke elektronike (consumer electronics software), posebno u oblasti novih aplikacija integrisanih u TV prijemnike i STB uređaje, kao što su: Netflix, Android, Skype i niza drugih. RT-RK sarađuje sa vodećim proizvođačima integrisanih kola i tehnologija za TV prijemnike poput: ST Microelectronics, MIPS, Cirrus Logic, Marvell, Kudelski, proizvođačima potrošačke elektronike kao što su: Vestel, Loewe, Phillips, Sony, Samsung, Toshiba, Sanyo, JVC, Panasonic i niza drugih.

Energoprojekt Energodata - ASP.NET Programer – sa ili bez iskustva

[16.06.2014 15:59]

strong>Energoprojekt Energodata je lider u oblasti in­formacionog inženjeringa za velike poslovne sisteme i finansijske insti­tucije, ukLjučujući on-line obrade tran­sakcija, automatizaciju šalterskog poslovanja, samouslužno bankarstvo, maloprodaju, distribuiranu obradu podataka, i drugo.

Letnja škola Androida 2014 na RT-RK u Novom Sadu

[15.06.2014 22:33]

Istraživačko-razvojni institut RT-RK u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada tradicionalno organizuje Letnju školu Androida. RT-RK ima 470 zaposlenih, preko 95% prihoda ostvaruje na stranom tržištu i prvi je izvorno privatni institut u Srbiji i regionu.

Processor Tools Engineer in VIED department of Intel Corporation in the Belgrade

[10.06.2014 17:22]

We are pleased to announce an open position of Processor Tools Engineer in VIED department of Intel Corporation in the Belgrade.

Učestvuj u Vip praksi

[06.06.2014 10:51]

Ukoliko si student završne godine, apsolvent ili student master studija Elektrotehničkog fakulteta, Odseka za telekomunikacije i informacione tehnologije, elektrotehniku ili računarsku tehniku i informatiku, iskoristi priliku i priključi se Vip timu u okviru programa letnjih praksi.

NIS a.d. Novi Sad - praksa

[29.05.2014 13:28]

NIS a.d. Novi Sad pruža priliku najboljim studentima da svoja prva praktična iskustva steknu u dinamičnom i internacionalnom okruženju! Rok za prijavu 1. jun 2014. Studentima 3, 4. i 5. godine. Do 3 meseca.

arhiva konkursa