Pretraga
Vebmejl za zaposlene

Vebmejl za studente

Instaliran je novi digitalni sertifikat!
Da biste mogli bez problema da pristupate mail serveru (kao i drugim zaštićenim ETF-ovim serverima) molimo instalirajte odgovarajuće ETF-ove sertifikate. Detaljnije...naslovna.jpg

Aktuelno

Studentski krediti i stipendije

Čekovi za studentske kredite mogu se preuzimati od petka, 27.03.2015. godine

Studenti koji su primaoci studentskih stipendija svoj primerak ugovora mogu preuzeti u Studentskom odseku u terminu od 11 do 14 časova.

Pripremna nastava za upis na tehničke fakultete

Pripremna nastava iz matematike i fizike za upis na tehničke fakultete počeće 8. Novembra 2014.

Detaljnije informacije na internet stranici Pripremna nastava .

Vesti

59. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

[08.04.2015 10:42]

Kako to i priliči velikim događajima, već krajem marta počelo je ozbiljno odbrojavanje pred ključnu, najveću ovogodišnju regionalnu tehničko-tehnološku sajamsku manifestaciju - 59. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća - koja se održava od 11. do 15. maja 2015, na Beogradskom sajmu. Pod nepromenjenim sloganom “Korak u budućnost” ponovo će se pod istim krovovima okupiti svi oni koji u ovoj oblasti nešto znače i koji veruju da je ono što imaju, znaju, mogu ili rade vredno pokazivanja i podele sa “ostatkom sveta”. Zajedno sa projektovanih više od 20 hiljada posetilaca, biće to koncentrisana snaga vredna svakog respekta.

Koncert indijske tradicionalne Rudra Veena instrumentalne muzike

[04.04.2015 18:43]

Ovim putem obaveštavamo i pozivamo upravu, nastavno osoblje i studente Vaše uvažene akademske ustanove na koncert indijske tradicionalne Rudra Veena instrumentalne muzike, u utorak 21 aprila 2015 u 20,00 č. u Kolarčevoj Zadužbini. Ulaz je besplatan.

Preliminarni izveštaj Konkursne komisije za sprovođenje izbora za studentske predstavnike ETF-a

[04.04.2015 18:37]

Konkursna komisija za sprovođenje izbora za studentske predstavnike Elektrotehničkog fakulteta za školsku 2015/2016 godinu, u sastavu Tijana Lazić, Anđelko Cajković, Miladin Marjanović donela je sledeće odluke...

Prezentacija softverske kompanije MHT Balkan

[03.04.2015 10:52]

Prezentacija softverske kompanije MHT Balkan, biće održana 7. aprila u 16 časova u Računskom centru ETF-a. Direktor G. Gabriell Ruffati će predstaviti delatnost firme i mogućnosti zapošljavanja u njihovoj filijali u Beogradu. U prilogu je promo materijal.

Odluka o raspisivanju Izbora za Studentski parlament i studenta prodekana

[02.04.2015 12:22]

Na osnovu člana 3 Pavilnika o predlaganju i pravima i obavezama studenta prodekana i člana 4 Pravilnika o održavanju izbora za studentski parlament, Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta donosi sledeću odluku o raspisivanju Izbora za Studentski parlament i studenta prodekana Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i delegate u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu za školsku 2015/2016. godinu

Trodnevni seminar, Vrnjačka Banja, Bezbednost i zdravlje na radu

[27.03.2015 12:49]

Seminar je namenjen svim pravnim i fizičkim licima koja su uključena u poslove bezbednosti i zdravlja na radu ili se na bilo koji drugi način bave ovim poslovima, kao što su lica za bezbednost i zdravlje na radu kod poslodavaca, proizvođači, uvoznici i nabavljači opreme za rad i sredstava i opreme za ličnu zaštitu, poslodavci, odgovorna lica i drugi.

IoT Workshop

[27.03.2015 12:37]

>Institut RT-RK je razvio pametnu utičnicu koja za radio komunikaciju koristi  BLUETOOTH LOW ENERGY i pored funkcija uključivanja-isključivanja strujnog kola, obezbeđuje funkcije merenja potrošnje. Ideja ovog WORKSHOP-a je da obuči studente i sve zainteresovane za razvoj aplikacija za mobilne uređaje (mobilne telefone, tablete) na bazi ANDROID operativnog sistema.

Kurs za doktorande: Pretraživanje naučnih izvora informacija

[26.03.2015 09:08]

Organizator: Univerzitet u Beogradu, Univerzitetska biblioteka „Svetozar Marković“ Sektor za naučne informacije i razvoj Univerzitetske biblioteke. Učionica 61 na Elektrotehničkom fakultetu, Bulevar kralja Aleksandra 73. 02. april u 16 časova, trajanje dva sata. Cilj: detaljno upoznati slušaoce sa informacionim resursima obezbeđenim istraživačima posredstvom akademske mreže i obučiti slušaoce za njihovo samostalno korišćenje.

arhiva vesti

Predavanja

Modelovanje potrošnje u savremenim elektroenergetskim mrežama

Predavač:
Dr Lidija Korunović, dipl.inž.el.
Vreme:
utorak 12.05.2015. 12:00
Mesto:
sala 56, ETF

Energetska elektronika - "Ćukov konvertor"

Predavač:
Prof. dr Slobodan Ćuk
Vreme:
utorak 21.04.2015. od 18:15 do 20:00 časova
Mesto:
sala 57, ETF

arhiva predavanja

Konkursi

2015 SUMMER INTERNSHIPS EMBEDDED SOFTWARE DEVELOPMENT

[20.04.2015 12:25]

Based in Belgrade, ELSYS Eastern Europe is a subsidiary of ADVANS Group. ADVANS Group is a European group of experts in electronic systems and software. Our 1000 engineers serve a range of industries: in multimedia/wireless, service, medical, network/telecom, energy, aerospace, defense, automotive and IT.

2015 SUMMER INTERNSHIPS FPGA/ASIC DIGITAL DESIGN AND VERIFICATION

[20.04.2015 12:19]

Following good practice from the past years, Elsys Eastern Europe is announcing open positions for the 2015 summer internships in the field of: FPGA/ASIC Digital Design and Verification – 4 positions

Konkurs za doktorske studije u Italiji

[15.04.2015 11:57]

Za studente odseka energetika-pretvarači i pogoni i elektronika-energetska elektronika, postoji mogućnost rada doktorske teze u Bolonji, Italija, u oblasti energetske elektronike (power electronics). Doktorat počinje 1. novembra 2015, zbog čega je neophodno da se master studije završe do kraja oktobra 2015. Doktorat traje ukupno 3 godine i iznos školarine je 1000 eura mesečno.

Stručna praksa za studente završne godine u "Grid Smart Steps d.o.o."

[15.04.2015 11:28]

„Grid Smart Steps d.o.o.” pruža priliku za obavljanje plaćene stručne prakse studentima završne godine smerova energetika i telekomunikacije. Trajanje stručne prakse je od 3 do 6 meseci, nakon čega praktikantima može biti ponuđeno zasnivanje stalnog radnog odnosa. Zainteresovani kandidati treba da pošalju svoj CV, kratko propratno pismo i uverenje o položenim ispitima (proseku ocena) sa naznakom „Stručna praksa“ na e-mail adresu Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Prijavljivanje traje do 24. aprila 2015.

HCP: Senior programmer - 2 radna mesta

[06.04.2015 10:19]

Kompanija HCP je vodeći proizvođač fiskalnih uređaja u Srbiji. Kao ustanovljeni brend, uspešno je učestvovao u svim fazama domaće fiskalizacije. Dokazani svojim kvalitetom i cenom, fiskalni sistemi su distribuirani i na mnoga svetska tržišta Kao savremeno orijentisana kompanija, HCP pruža članovima svog tima, izvanredne uslove i mogućnosti za profesionalni rast i razvoj. Projektovanje softverskog rešenja (firmware-a) za fiskalne uređaje, od analize specifičnih zahteva fiskalnih tržišta preko dizajna celokupne arhitekture rešenja, razvoja, testiranja i pisanja dokumentacije.

Konkurs za besplatna mesta u biznis inkubatoru ICT Hub

[02.04.2015 13:15]

Na osnovu potpisanog Ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji između Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i biznis inkubatora za tehnološko preduzetništvo ICT Hub, otvara se konkurs za besplatno korišćenje ukupno šest mesta u ICT Hub-u i to u periodu od godinu dana. To znači da ćete kao student Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu na raspolaganju imati sve pogodnosti koje trenutno imaju stanari ICT Hub-a, a to su moderno opremljen prostor za rad, kompletna tehnička podrška i što je najvažnije jedinstven mentorski program, koji okuplja najznačajnije domaće stručnjake. Tu je i posebno definisana programska šema koja se prilagođava potrebama korisnika odnosno timova, a na raspolaganju je čak i pomoć sa poslovnim procedurama i pravnim pitanjima.

Student saradnik za razvoj i održavanje SW rešenja

[31.03.2015 13:10]

Ineo Info je firma koja se bavi razvojem aplikacija i uvođenjem aplikativnih poslovnih rešenja. Radimo na tržištima severne Amerike i Srbije. Tražimo studenta završne godine RTI, za rad na razvoju SW i održavanje postojećih aplikacija. Rad od kuće, 40 radnih sati mesečno uz mesečnu nadoknadu.

KONKURS ZA DODELU "NAGRADE VESELINA LUČIĆA"

[30.03.2015 11:14]

1. Raspisuje se Konkurs za dodelu “Nagrade Veselina Lučića” za 2015. godinu, za najbolje književno ostvarenje nastavnika i saradnika na Univerzitetu u Beogradu objavljeno u 2014. godini.
2. Raspisuje se Konkurs za dodelu “Nagrade Veselina Lučića” za 2015. godinu za najbolje naučno, odnosno stručno ostvarenje nastavnika i saradnika Univerziteta u Beogradu, objavljeno u 2014. godini.

Institutu Lola potreban istraživač pripravnik

[28.03.2015 15:16]

Glavno opredeljenje LOLA Instituta je primena savremenih naučnih saznanja u industrijskoj praksi i integrisanje rezultata naučnoistraživačkih projekata u razvoju novih proizvoda i tehnologija za svetsko tržište. LOLA Institut kontinuirano neguje tradiciju najbolje inženjerske prakse i nastavlja je shodno novim naučnim i tehnološkim saznanjima. Naš kolektiv čine kako iskusni, tako i mladi istraživači - doktori nauka, magistri, diplomirani mašinski i elektro inženjeri, kompetentni da primene naučna znanja u industriji i brzo i efikasno rešavaju probleme.

Java Developer (m/f)

[26.03.2015 16:56]

As a software developer in our new team in Serbia / Belgrade you will develop in cooperation with the Austrian Team our internationally marketed mobile payment and messaging cloud products.

Open Competition for two three-month fellowship awards as part of the CSSAP

[24.03.2015 11:19]

Individual fellowships include all the expenses for travel, room and board for a period of 90 days at the Computer Science Department at Rice University, under the mentorship of a Rice University faculty member. Awards will be granted for approximately the mid-June to mid-September period. There will be a total of 2 fellowships awarded.

Jedinstvena coke summership letnja praksa za studente i diplomce

[19.03.2015 11:52]

Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija organizuje treću godinu za redom specifičan program kombinujuću realno poslovno iskustvo, rad sa mentorima, edukacije i treninge.
Beograd, 16. mart 2015. godine – Svi zainteresovani studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci (koji su studije završili u prethodne dve godine), kao i polaznici master studija akreditovanih univerziteta u Srbiji, već danas mogu da se prijave za Coke Summership letnju praksu koju organizuje kompanija Coca-Cola Hellenic. Prijavljivanje kandidata za program koji nudi sticanje i unapređivanje praktičnih i poslovnih veština biće moguće do 4. maja popunjavanjem formulara na sajtu www.cokesummership.com. Nakon toga, biće organizovana selekcija prijavljenih kandidata, dok će sam Coke Summership program biti realizovan tokom jula i avgusta.

arhiva konkursa

Konkursi za nastavnike i asistente