Pretraga
Vebmejl za zaposlene

Vebmejl za studente

Instaliran je novi digitalni sertifikat!
Da biste mogli bez problema da pristupate mail serveru (kao i drugim zaštićenim ETF-ovim serverima) molimo instalirajte odgovarajuće ETF-ove sertifikate. Detaljnije...naslovna.jpg

Aktuelno

Elektrijada 2016

Zbor studenata i uprave fakulteta, gde će se razmatrati aktuelna pitanja oko Elektrijade 2016, biće održan u četvrtak, 5. maja, u 13h u amfiteatru 56.

Pripremna nastava za upis na tehničke fakultete

Pripremna nastava iz matematike i fizike za upis na tehničke fakultete počela je 31. oktobra 2015. (upis od 1. oktobra 2015.)

Detaljnije na stranici Pripremna nastava.

Vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

[09.05.2016 01:00]

Akcija će se održati u utorak 10. maja, od 11-17 časova u svečanoj sali Građevinskog fakulteta.

Akademski dan konferencije PSC 2016: Facing the future 2016

[28.04.2016 10:27]

Čast nam je da Vas pozovemo u Beograd na akademski dan konferencije PSC 2016 pod nazivom „Facing the future 2016“ koju PMI ogranak Srbija realizuje u partnerstvu sa Katedrom za upravljanje projektima u građevinarstvu Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. PMI ogranak Srbija postoji od 2001. godine kao neprofitna, profesionalna organizacija projektnih menadžera i integralni deo Instituta za upravljanje projektima, međunarodne asocijacije projektnih menadžera. Pre dve godine PMI ogranak Srbija pokrenuo je program konferencije u domenu upravljanja projektima Project Society Conference (PSC), a prošle godine je po prvi put održan akademski dan konferencije u Novom Sadu u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka. Više o PMI ogranku Srbija i ovogodišnjoj konferenciji možete pronaći ovde.

Kadar da budem kadar

[26.04.2016 10:27]

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati od 9. do 13.maja 2016. na Mašinskom fakultetu.

Konačni izveštaj izborne komisije na studentskim izborima

[14.04.2016 14:38]

Komisija u sastavu: Kristina Josifović, Tatjana Toroman, Petar Radovanović i Uroš Kukić je jednoglasno zaključila da su izbori bili regularni sa sledećim ishodom: Na izbore je izašlo 114 studenata. Na izborima za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta učestvovala je jedna lista pod nazivom: “Lista za SPETF” i osvojila 111 glasova. Broj nevažećih glasova je 3. Listu čini 20 članova. Na izborima za Studentski parlament Univerziteta u Beogradu učestvovala su dva kandidata i osvojila sledeći broj glasova: 1. Dušan Lazović: 91 glas, 2. Aleksandra Milošević: 91 glas

Preliminarni izveštaj izborne komisije na studentskim izborima

[11.04.2016 13:36]

Komisija u sastavu: Kristina Josifović, Tatjana Toroman, Petar Radovanović i Uroš Kukić je jednoglasno zaključila da su izbori bili regularni sa sledećim ishodom: Na izbore je izašlo 114 studenata. Na izborima za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta učestvovala je jedna lista pod nazivom: “Lista za SPETF” i osvojila 111 glasova. Broj nevažećih glasova je 3. Listu čini 20 članova. Na izborima za Studentski parlament Univerziteta u Beogradu učestvovala su dva kandidata i osvojila sledeći broj glasova: Dušan Lazović: 91 glas, Aleksandra Milošević: 91 glas. Broj nevažećih glasova je 4. Na konkurs za Studenta prodekana je prijavljen samo jedan kandidat Miodrag Janković i na osnovu člana 14. Pravilnika o predlaganju i pravima i obavezama studenta prodekana Elektrotehničkog fakultet u Beogradu će biti prosleđen Savetu Fakulteta na usvajanje.

Konačni spisak kandidata prijavljenih na konkurs za studentske izbore 2016

[05.04.2016 12:28]

Za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta: "Lista za SPETF". Za studenta prodekana: Miodrag Janković. Za delegate u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu: 1. Dušan Lazović, 2. Aleksandra Milošević

Preliminarni spisak kandidata prijavljenih na konkurs za studentske izbore 2016

[02.04.2016 21:17]

Za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta: "Lista za SPETF". Za studenta prodekana: Miodrag Janković. Za delegate u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu: 1. Dušan Lazović, 2. Aleksandra Milošević

Veliki uspeh naših studenata na takmičenju "RoboMac"

[30.03.2016 08:23]

Ekipa koju su činili naši studenti treće godine Softverskog inženjerstva, Emil Maid i Uroš Tešić, osvojila je prvo mesto na regionalnom takmičenju "RoboMac 2016", u organizaciji IEEE Skoplje i Fakulteta elektrotehnike i informacionih tehnologija (FEEIT), koje se u periodu od 7. do 13. marta 2016. godine održavalo u Skoplju u Makedoniji. Naša ekipa bila je najbolja na Balkanu u jednoj od šest kategorija - "Veštačka inteligencija".

arhiva vesti

Predavanja

POWER ELECTRONICS MASTER CLASS: Teslinim stopama do novih otkrića

Predavač:
Prof. dr Slobodan Ćuk
Vreme:
petak, 27.05.2016. od 18:15 do 20 časova
Mesto:
Amfiteatar 56, Elektrotehnički fakultet, Beograd

arhiva predavanja

Konkursi

Internship Position Openings at Hewlett Packard Enterprise (May 2016)

[20.05.2016 16:08]

Hewlett Packard Enterprise offers university students the opportunity to join a leading IT company and gain invaluable experience through our 12 months Internship Program. Hewlett Packard Enterprise offers you a highly dynamic, fastpaced, professional working environment and the chance to develop the skills you have gained at university in a real business environment. During your internship you will not only apply these skills in the IT industry, but also acquire a range of abilities to contribute to the business whilst working alongside industry professionals.

Konkurs za mobilnost u okviru Erasmus+ programa

[16.05.2016 17:58]

Otvoren je novi konkurs za mobilnost u okviru Erasmus+ programa za studente i nastavno osoblje Univerziteta u Beogradu - Elektrotehničkog fakulteta i Fizičkog fakulteta, kao i istraživače Instituta za fiziku, na Politehničkom univerzitetu u Madridu, Španija. Na raspolaganju su stipendije za razmenu za studente osnovnih, master i doktorskih studija, u trajanju od 6 ili 10 meseci. Više informacija o stipendijama može se naći u priloženoj prezentaciji, a u ponedeljak 23. maja 2016. godine će u sobi 104 biti održana i prezentacija programa od strane koordinatora za Elektrotehnički fakultet, prof. Jelene Radovanović.

Telekom Srbija otvara vrata za 40 novih inženjera

[09.05.2016 13:02]

Beograd, 4.5.2016. - Kompanija Telekom Srbija u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva mlade sa stečenom diplomom osnovnih akademskih studija u oblasti informacionih tehnologija (na Elektrotehničkom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Matematičkom, Saobraćajnom i srodnim fakultetima (240 ESPB)) da se prijave za otvoren konkurs za prijem novih inženjera za realizaciju razvoja, implementaciju i održavanje softverskih i sistemskih rešenja i IT servisa u ovoj kompaniji. Traže se mladi ljudi sa visokim obrazovanjem stečenim u oblasti informacionih sistema i tehnologija koji su spremni za rad u dinamičnom okruženju, otvoreni za nova iskustva, za kontinuirano učenje i usavršavanje svojih znanja i veština.

Grundfos: Tehničar u proizvodnji

[05.05.2016 15:43]

Grundfos je jedna od najvećih danskih kompanija koja posluje u više od 55 zemalja i svetski je lider u industrijskoj proizvodnji pumpi. Naš prvi prioritet je da kompanija Grundfos Srbija bude bezbedno radno mesto, fokusirano na potrebe ljudi. Mi obezbeđujemo kvalitetnu obuku za sve zaposlene, u cilju njihovog ličnog razvoja i poboljšanja produktivnosti. Usled planova za dalje proširenje, kompanija raspisuje konkurs za poziciju: TEHNIČAR U PROIZVODNjI

Novelic Microsystems: internship - 2 more positions

[01.05.2016 01:00]

Kompanija NovelIC Microsystems (www.novelic.com) je srpska firma koja se bavi projektovanjem najsavremenijih sistema u oblasti elektronike,mikroelektronike i namenskih računarskih sistema(embedded systems). Zadovoljstvo nam je da objavimo poziv za prijave na oglase za praksu za poziciju: Wireless Video Transmission FPGA System - 2 positions.

VAST.com: Otvorene pozicije za softverske inženjere

[01.05.2016 15:24]

Vast is looking to hire a Software Engineer to join our Belgrade-based Data Engineering team. At Vast we’re building a big-data platform to serve some of the biggest brands in the Autos (AOL, CarFax, Yahoo!), Real Estate (USAA) and Travel (Southwest Airlines) markets. We’re building a suite of products to bring big data to big purchases.

arhiva konkursa

Konkursi za nastavnike i asistente