Pretraga
Vebmejl za zaposlene

Vebmejl za studente

Instaliran je novi digitalni sertifikat!
Da biste mogli bez problema da pristupate mail serveru (kao i drugim zaštićenim ETF-ovim serverima) molimo instalirajte odgovarajuće ETF-ove sertifikate. Detaljnije...etf-tanja.jpg

Aktuelno

Spisak soba

U prilogu se nalazi spisak soba koje je Elektrotehnički fakultet dobio za raspodelu.

Raspodela za dom

Obaveštavaju se studenti da će se raspodela za dom održati u ponedeljak, 30.11.2015. godine u sali 55 sa početkom u 9 časova. Prvo će se biti raspodela za devojke. Mesta za studente koji pripadaju društveno osetljivoj grupi a nalaze se ispod ,,crte” biće raspoređena odmah nakon raspodele za studente iznad "crte".

Konačne rang liste nalaze se na sajtu Službe smeštaja.

Upis na DAS 2015/16

Obaveštenje o upisu na doktorske studije u školskoj 2015/16 i Obaveštenje o upisu na 2 i 3. godinu doktorskih studija.

Detaljnije...

Obaveštenje o upisu školske 2015/16. godine za studente doktorskih akademskih studija

Prema Zakonu o visokom obrazovanju studenti na svim nivoima studija moraju upisati školsku godinu da bi ostali u statusu studenta.

Detaljnije...

Pripremna nastava za upis na tehničke fakultete

Obaveštavaju se kandidati da je i dalje u toku formiranje grupa za pripremnu nastavu iz matematike i fizike.

Pripremna nastava iz matematike i fizike za upis na tehničke fakultete počela je 31. oktobra 2015. (upis od 1. oktobra 2015.)

Detaljnije na stranici Pripremna nastava.

Vesti

Konkurs za izbor predstavnika studenata u Savet fakulteta

[27.11.2015 14:44]

Na osnovu odluke Studentskog parlamenta Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu sa konstitutivne sednice, a u skladu sa Statutom Fakulteta. Za predstavnike studenata u Savetu fakulteta mogu se prijaviti svi studenti Elektrotehničkog fakulteta podnošenjem prijave putem e­-pošte.

Studenti Katedre za Telekomunikacije gosti kompanije HUAWEI u Kini

[26.11.2015 00:00]

Lepa vest stiže sa Katedre za telemunikacije ETF-a. Deset naših studenata je u nedelju 22. novembra otišlo u petnaestodnevnu posetu Kini. Rezultati dugoročne saradnje kompanije HUAWEI i Laboratorije za radiokomunikacije, Katedre za telekomunikacije, obezbedili su im učešće u programu "Seeds for the future". Tri studenta doktorskih studija: Majda Petrić, Vladimir Slavković i Ana Anastasijević, tri studenta master studija: Đorđe Lukić, Đorđe Tošić i Dušica Simić, i četiri studenta četvrte godine osnovnih studija: Bojana Ćurčić, Ana Mitić, Milena Matić i Đorđe Nedeljković u okviru ovog programa dobiće osnovna znanja vezana za kineski jezik i kulturu, dok će svoja stručna znanja nadograđivati u proizvodnim pogonima i laboratorijama kompanije HUAWEI u Pekingu, Šenženu i Hongkongu. Program koji je kompanija HUAWEI osmislila za studente telekomunikacija, a koji su u prethodnom periodu prošli i studenti sa drugih univerziteta širom sveta, podrazumeva i turistički deo programa.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

[09.11.2015 23:45]

Akcija dobrovoljnog davanja krvi će se održati u utorak 17. novembra u svečanoj sali građevinskog fakulteta.

POSETA KOMPANIJI - ITekako

[09.11.2015 09:54]

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji ITekako, u četvrtak, 19.11.2015. godine. ITekako je firma u razvoju koja posluje 10 godina proizvodeći softverska rešenja za klijente širom sveta, konstantno proširujući svoj tim kompetentnim i talentovanim inženjerima. Stoga, poseta je namenjena studentima završnih godina i diplomiranim studentima Elektrotehničkog, Matematičkog i Fakulteta organizacionih nauka, zainteresovanima za oblast informacionih tehnologija. U neposrednom kontaktu sa zaposlenima, posetioci će moći da saznaju kako je raditi u ovakvoj firmi, koji su izazovi zaposlenih na različitim projektima, kao i koje kompetencije su potrebne za priključivanje ovakvom timu.

PETI NORDEUS HAKATON

[06.11.2015 22:22]

Kompanija Nordeus, petu godinu za redom organizuje takmičenje u razvoju video igara - Nordeus Hakaton, najveći game jam u ovom delu Evrope. Ove godine će se održati 12. decembra 2015. u prostorijama kompanije u Beogradu. Pročitajte detaljnije u sekciji vesti.

arhiva vesti

Predavanja

Integrisani širokopojasni pojačavači snage

Predavač:
dr Dušan Grujić
Vreme:
utorak 27. oktobar 2015. godine od 17:15 časova
Mesto:
sala 59

arhiva predavanja

Konkursi

FONDACIJA PROFESORA MIRKA MILIĆA

[24.11.2015 13:53]

FONDACIJA PROFESORA MIRKA MILIĆA raspisuje K O N K U R S za dodelu nagrade Fondacije na Dan Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Fondacija u 2015. godini vrši nagrađivanje: najboljeg naučno-stručnog rada iz oblasti Teorije električnih kola, štampanog u časopisu ili Zborniku konferencija, odnosno naučnih skupova u prethodnoj školskoj godini. Za nagradu Fondacije mogu konkurisati: studenti prvog, drugog i trećeg stepena studija koji imaju naučno-stručne radove iz oblasti Teorija električnih kola i koji su štampani u časopisu ili zborniku konferencija odnosno naučnih skupova u prethodnoj školskoj godini.

Bitgear: 3 open positions

[24.11.2015 13:47]

Bitgear, one of the fastest growing Serbian technology companies is announcing the following open positions in Belgrade.

NovelIC Microsystems: Pozicije za studente master studija: Embedded HW/SW and Signal Processing

[23.11.2015 10:24]

Kompanija NovelIC Microsystems (www.novelic.com) je firma koja se bavi razvojem i projektovanjem integrisanih kola i sistema u analognom i digalnom domenu, implementacijom na ASIC,FPGA i DSP platformama, obradom signala i projektovanjem namenskih računarskih sistema(embedded systems). Pozicije su namenjene najboljim studentima master studija elektrotehničkog fakulteta,kao i sveže diplomiranim inženjerima, spremnim da uče algoritme, softverske alate i hardver, koji su teorijski na nivou master studija na najboljim univerzitetima u svetu, a koji će se koristiti direktno u industriji. Rad bi bio u pod mentorstvom iskusnog inženjera.

NovelIC Microsystems: DSP and FPGA/ASIC Engineer

[23.11.2015 10:18]

Kompanija NovelIC Microsystems (www.novelic.com) je firma koja  se bavi razvojem i projektovanjem integrisanih kola i sistema u analognom i digalnom domenu, implementacijom na ASIC,FPGA i DSP platformama, obradom signala i projektovanjem namenskih računarskih sistema(embedded systems). Pozicije za posao zahtevaju dobro znanje digitalnih sistema, sistema na čipu (SoC), FPGA sistema i određeno iskustvo u telekekomunikacijama i  obradi signala.

TeleTrader/ Paid Internship in December/ Software Developers

[12.11.2015 09:46]

TeleTrader d.o.o. is part of TeleTrader Software Group, a company specialized in developing products for the financial markets, offering a broad portfolio of tools for the storing, processing, visualization and analysis of market data coming from world-wide exchanges. TeleTrader as an internationally acting company head-quartered in Vienna, Austria, is selling its products in Europe, North America and Asia and is developing its software in Belgrade. We are offering Paid Internship for students with the interest of diving deep into software development in one of our teams.

Winter Internships in ELSYS

[28.10.2015 15:17]

Following good practice from the past years, Elsys Eastern Europe is announcing open positions for the winter 2015/16 internships.

5 traineeships/internships in Dacia-Renault

[27.10.2015 08:57]

Dacia-Renault Group (Romania) and the Agence universitaire de la Francohponie are offering 5 traineeships/internships in Dacia-Renault's offices in Bucharest, Romania.

Delta Holding: Mladi lideri

[13.10.2015 00:25]

Projekat Mladi lideri sprovodi se od 2012. godine. Namenjen je apsolventima i diplomcima fakulteta čiji studenti imaju perspektivu da se nakon ili u toku ovog jednogodišnjeg mentorskog programa obuče i zaposle u kompaniji Delta Holding. Predviđa godinu dana rada u tri ili četiri različita sektora kako bi novi lideri stekli kompletnu sliku o poslovanju. Na konkurs za prvu generaciju prijavilo se 1.200 mladih, fakultetski obrazovanih kandidata; naredne, 2013. godine, od gotovo 1700 prijavljenih kandidata izabrana je druga generacija Mladih lidera, a 2014. godine prijavilo se 4.624 kandidata, zbog čega je i program proširen na 30 polaznika. Mnogi su sada zaposleni u kompaniji. Više na mladilideri.rs. Konkurs traje do 26. oktobra.

KONKURS ZA DODELU STIPENDIJA ETF BAFA USA

[12.10.2015 09:50]

ETF BAFA USA raspisuje konkurs za dodelu stipendija studentima Elektrotehničkog Fakulteta u Beogradu za 2015-16 školsku godinu. Na konkurs se mogu prijaviti studenti treće i viših godina osnovnih akademskih studija, master studenti akademskih studija i doktorski studenti. Kvalifikovani kandidati moraju ispuniti sledeće uslove...

Konkurs "Drumska Strela 2016"

[07.10.2015 13:02]

Konkurs za nove članove formula student tima „Drumska Strela” za sezonu 2016 (05.10.2015. – 15.10.2015).

P3 Comunications: Mobile App Developer i UX Designer

[02.10.2015 12:20]

We manage projects and reorganize company processes in automotive, aviation and telecommunication industries. Established 1996 as spinoff of the Fraunhofer Institute of Production Technology Aachen we are now more than 2,500 P3 team-members at 35 locations worldwide. P3 offers worldwide technical consulting and services for the telecommunications industry. As a leading international company we work for established network operators, suppliers, device manufacturers and regulatory authorities since 2001. We have 2 open positions.

Vast.com: Software Engineer

[30.09.2015 11:22]

Detaljnije o poziciji u prilogu.

arhiva konkursa

Konkursi za nastavnike i asistente