Search
Webmail for employees

Webmail for students

Instaliran je novi digitalni sertifikat!
Da biste mogli bez problema da pristupate mail serveru (kao i drugim zaštićenim ETF-ovim serverima) molimo instalirajte odgovarajuće ETF-ove sertifikate. Detaljnije...naslovna.jpg

Newsflash

Prijemi ispit iz Matematike u 2. upisnom roku

Prijemi ispit iz Matematike u 2. upisnom roku održaće se u četvrtak, 04. septembra 2014. Godine, u sali 61, u 10 časova. Prijavljeni kandidati su u obavezi da dođu najkasnije do 9,30 časova, ispred sale 61. Sa sobom poneti lični dokument sa slikom i potvrdu o prijavi na konkurs.

Detaljnije na Prijemni 2014

Podela naloga za brucoše

Brucoši, studenti koji su upisali Elektrotehnički fakultet za 2014/15 godinu, mogu preuzeti svoj nalog za korišćenje servisa koje obezbeđuje Fakultet, u Računskom centru radnim danom od 9h do 17h, lično uz pokazan indeks.

News

Drugi upisni rok na osnovne akademske studije za školsku 2014/15. godinu

[25.08.2014 16:38]

U drugom, septembarskom, upisnom roku na Elektrotehnički fakultet mogu se upisati državljani Republike Srbije koji su srednju školu završili u inostranstvu, kao i strani državljani. Detaljnije na sajtu Prijemni 2014

Obaveštenje Stambene komisije Fondacije za rešavanje stambenih potreba mladih naučnih radnika

[02.08.2014 13:48]

Obaveštavamo Vas da je Stambena komisija Fondacije za rešavanje stambenih potreba mladih naučnih radnika Univerziteta u Beogradu nastavila postupak rešavanja stambenih potreba prema Konkursu za prodaju 387 stanova u Beogradu u Univerzitetskom naselju "Blok 32" (zgrade 1B, 3A, 3B). Detaljnije u prilogu...

Međunarodne letnje škole transfer tehnologije i znanja

[23.07.2014 13:06]

Međunarodnu letnju školu transfera tehnologije i znanja organizuje Centar za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu u saradnji sa European Commission Joint Research Center i Zavodom za intelektualnu svojinu Republike Srbije.

Sednica Komisije II stepena

[03.07.2014 15:19]

Poslednja sednica Komisije II stepena održaće se u julu mesecu, i to dana 15.07.2014. god. u 12h.

Renoviranje sale 57 i 59

[01.07.2014 14:06]

Obaveštavaju se studenti da zbog renoviranja sala 57 i 59, ispiti koji su u Julskom ispitnom roku školske 2013/14. godine u periodu od 10. do 13. jula bili raspoređeni u tim salama, premešteni su u druge slobodne sale. Termini ispita ostaju isti. Novi raspored vidljiv je na servisima.

Kokurs za dom

[24.06.2014 11:41]

Obaveštenje za studente prve godine studija ("brucoše") koji konkurišu za smeštaj u studentske domove u školskoj 2014/2015. godini

Promocija upisa 100 brucoša na odseku za softversko inženjerstvo

[12.06.2014 17:58]

subota, 14. jun 2014. u 11:00 Svečana sala Zgrade tehničkih fakulteta, Beograd

news archive

Comming events

Prostorno-vremenska sinhronizacija koherentnih Dopler skenirajućih lidara za ...

Naziv predavanja:
Prostorno-vremenska sinhronizacija koherentnih Dopler skenirajućih lidara za trodimineziona merenja polja vetra
Predavač:
Dr. Nikola Vasiljević, DTU Wind Energy
Vreme:
utorak, 16. septembar 2014. od 14 do 16 časova
Mesto:
sala 61, Elektrotehnički fakultet

lectures archive

Job offers

WIPL-D d.o.o. - Software C++ Engineer

[11.09.2014 16:08]

WIPL-D d.o.o. is a privately-owned company dedicated to development of commercial EM software products for fast and accurate high-frequency simulations of arbitrary EM structures and consulting in the wide field of electromagnetism. We are looking for highly motivated Software C++ Engineer who will be responsible for all phases of the software development lifecycle for new and existing software applications to deliver a quality product in a timely manner.

qVortex Technologies Inc. - JOB OPPORTUNITIES

[11.09.2014 16:00]

qVortex is an international high-tech company founded by internationally recognized experts in data encryption, compression and security, cooperating for decades with multinational companies, government agencies and law enforcement authorities worldwide. qVortex is seeking skilled and enthusiastic people to join our team in Belgrade in the development of ultimately secure video, audio, file, screen and chat telecommunication application software for various telecommunication devices and telecommunication services, based on the integration of qVortex ultimately secure telecommunication technologies with existing client platforms or enhanced open source software.
5 Positions: Multiplatform Secure Telecommunication Software Developer

Internacionalna IT kompanija EVOLVEA traži iskusne JAVA 2EE/ALFRESCO DEVELOPERe

[07.09.2014 18:55]

Internacionalni solution provajder EVOLVEA se bavi dizajniranjem i razvijanjem inovativnih softverskih rešenja korišćenjem najboljih Open Source tehnologija. Ukoliko želite da podržite naš ubrzani rast i ekspanziju na globalnom nivou, nudimo mogućnosti za: 4 JAVA 2EE/ALFRESCO SENIOR DEVELOPERa i 1 JUNIOR DEVELOPERa.

Maxeler: We're Hiring

[07.09.2014 16:43]

Join the Team and Work on some of Today's Grand Challenges. Maxeler is seeking skilled and enthusiastic people to join our team in Belgrade. To apply,please email your CV and cover letter to This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it Detailed descriptions of the current openings follow. Maxeler_BelgradeOffice.pdf

.net programer u Micro Business Solutions

[03.09.2014 16:00]

Tražimo saradnika sa iskustvom u radu sa .net tehnologijama, prvenstveno C# i ASP.NET, za proširenje našeg tima. Glavna delatnost preduzeća Micro Business Solutions je razvoj specijalizovanih softverskih rešenja za poznate klijente, implementacija softvera drugih proizvođača koa i konsalting na razvoju i uvođenju softvera. Naša rešenja su iz opsega relativno malih aplikacija do visoko kompleksnih sistema koji servisiraju stotine promena u minutu, pri tome ostajući sigurna, pouzdana i performantna.

Novelic Microsystems: Embedded Software and Hardware Developer

[04.08.2014 09:54]

Kompanija NovelIC Microsystems (www.novelic.com) je srpska firma koja se bavi projektovanjem najsavremenijih sistema u oblasti elektronike,mikroelektronike i namenskih računarskih sistema (embedded systems). Zadovoljstvo nam je da objavimo poziv za prijave na oglase za posao za poziciju: Embedded Software and Hardware Developer.

Vast: Software Engineer

[22.07.2014 01:00]

Hello, we’re Vast a leading big data technology provider for the Automotive, Real Estate, and Travel industries. We produce datarich products for Fortune 500 companies (and our own ventures) that help consumers make significant purchases like cars, houses and vacations.

Com-4T d.o.o: Asistent u prodaji

[21.07.2014 16:28]

strong>Com-4T d.o.o. je uspešna IT kompanija čiji je portfolio usluga zasnovan na prodaji opreme/rešenja različitih vendora, projektovanju i implementaciji IT rešenja i pružanju tehničkih servisa. Snagu ove kompanije predstavljaju visoko stručni inženjeri koji poseduju međunarodno priznate sertifikate i veliko iskustvo u radu na složenim projektima, kao i veliko i stalno ulaganje u usavršavanje zaposlenih. Ukoliko želite i Vi da postanete deo ovog uspešnog tima, nudi Vam se mogućnosti da konkurište za sledeću poziciju: Asistent u prodaji

"DELHAIZE" i AIESEC ti pružaju priliku za praktično iskustvo

[14.07.2014 11:49]

Svim studentima koji su pri kraju studija ili su već diplomirali na nekom od pomenutih fakulteta, kao i svim mladim nezaposlenima pruža se prilika za plaćenu stručnu praksu u inostranstvu u oblasti IT-a ili marketinga. Kroz ovo praktično iskustvo u trajanju od 6 do 12 meseci, student će unovčiti znanja stečena na studijama, steći osećaj za rad i iskusiti posao u kompaniji koji će ga diferencirati na tržištu rada.

BG Praksa 2014

[30.06.2014 17:01]

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da su javna, javna komunalna preduzeća u Beogradu, Gradska uprava grada Beograda, gradske opštine grada Beograda i Ustanove kulture ponovo otvorila svoja vrata za studente završnih godina i apsolvente zainteresovane za obavljanje dvomesečne stručne prakse.
Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd su potpisivanjem protokola o saradnji u oblasti organizovanja i realizovanja Univerzitetske radne prakse, definisali realizovanje ovog programa jednom godišnje. U programu Univerzitetske radne prakse ove godine učestvuje 16 gradskih preduzeća, 17 unutrašnjih organizacionih jedinica Gradske uprave, 11 gradskih opština, 14 ustanova kulture, 5 sportskih centara i Gradsko veće grada Beograda u kojima će ukupno 335 studenata završnih godina imati priliku da obavi dvomesečnu stručnu praksu uz podršku mentora počevši od 1. avgusta 2014. godine.
Na konkurs koji je otvoren od 27. juna do 10. jula 2014. godine mogu se prijaviti svi zainteresovani studenti završnih godina tako što će popuniti elektronski formular na sajtu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu (www.razvojkarijere.bg.ac.rs).

Stručna praksa u kompaniji SOPREX za studente završnih godina

[19.06.2014 21:34]

“Soprex d.o.o”, kompanija za softverski razvoj i inženjering, otvara vrata talentovanim studentima i organizuje stručnu praksu iz sledećih oblasti: Windows Development (WinForms, VS2012), Web Development (JavaScript, ASP.NET MVC), Mobile Application Development (Android, iPhone, Windows Phone), Software Testing, Customer Support

RT-RK d.o.o: Embedded software developer

[17.06.2014 12:27]

RT-RK d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti informacionih tehnologija. Osnovana je na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu pre 22 godine. Danas objedinjujući teoriju i praksu, RT-RK razvija nove softverske komponente i uspešno se probija na internacionalnom tržištu, gde je zahvaljujući inovativnim kapacitetima i efikasnosti potvrđena i prepoznata kao centar za softver potrošačke elektronike (consumer electronics software), posebno u oblasti novih aplikacija integrisanih u TV prijemnike i STB uređaje, kao što su: Netflix, Android, Skype i niza drugih. RT-RK sarađuje sa vodećim proizvođačima integrisanih kola i tehnologija za TV prijemnike poput: ST Microelectronics, MIPS, Cirrus Logic, Marvell, Kudelski, proizvođačima potrošačke elektronike kao što su: Vestel, Loewe, Phillips, Sony, Samsung, Toshiba, Sanyo, JVC, Panasonic i niza drugih.

job offers archive