Search
Webmail for employees

Webmail for students

Instaliran je novi digitalni sertifikat!
Da biste mogli bez problema da pristupate mail serveru (kao i drugim zaštićenim ETF-ovim serverima) molimo instalirajte odgovarajuće ETF-ove sertifikate. Detaljnije...naslovna.jpg

Newsflash

Elektrijada 2016

Zbor studenata i uprave fakulteta, gde će se razmatrati aktuelna pitanja oko Elektrijade 2016, biće održan u četvrtak, 5. maja, u 13h u amfiteatru 56.

Pripremna nastava za upis na tehničke fakultete

Pripremna nastava iz matematike i fizike za upis na tehničke fakultete počela je 31. oktobra 2015. (upis od 1. oktobra 2015.)

Detaljnije na stranici Pripremna nastava.

News

Akademski dan konferencije PSC 2016: Facing the future 2016

[28.04.2016 10:27]

Čast nam je da Vas pozovemo u Beograd na akademski dan konferencije PSC 2016 pod nazivom „Facing the future 2016“ koju PMI ogranak Srbija realizuje u partnerstvu sa Katedrom za upravljanje projektima u građevinarstvu Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. PMI ogranak Srbija postoji od 2001. godine kao neprofitna, profesionalna organizacija projektnih menadžera i integralni deo Instituta za upravljanje projektima, međunarodne asocijacije projektnih menadžera. Pre dve godine PMI ogranak Srbija pokrenuo je program konferencije u domenu upravljanja projektima Project Society Conference (PSC), a prošle godine je po prvi put održan akademski dan konferencije u Novom Sadu u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka. Više o PMI ogranku Srbija i ovogodišnjoj konferenciji možete pronaći ovde.

Kadar da budem kadar

[26.04.2016 10:27]

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati od 9. do 13.maja 2016. na Mašinskom fakultetu.

Konačni izveštaj izborne komisije na studentskim izborima

[14.04.2016 14:38]

Komisija u sastavu: Kristina Josifović, Tatjana Toroman, Petar Radovanović i Uroš Kukić je jednoglasno zaključila da su izbori bili regularni sa sledećim ishodom: Na izbore je izašlo 114 studenata. Na izborima za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta učestvovala je jedna lista pod nazivom: “Lista za SPETF” i osvojila 111 glasova. Broj nevažećih glasova je 3. Listu čini 20 članova. Na izborima za Studentski parlament Univerziteta u Beogradu učestvovala su dva kandidata i osvojila sledeći broj glasova: 1. Dušan Lazović: 91 glas, 2. Aleksandra Milošević: 91 glas

Preliminarni izveštaj izborne komisije na studentskim izborima

[11.04.2016 13:36]

Komisija u sastavu: Kristina Josifović, Tatjana Toroman, Petar Radovanović i Uroš Kukić je jednoglasno zaključila da su izbori bili regularni sa sledećim ishodom: Na izbore je izašlo 114 studenata. Na izborima za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta učestvovala je jedna lista pod nazivom: “Lista za SPETF” i osvojila 111 glasova. Broj nevažećih glasova je 3. Listu čini 20 članova. Na izborima za Studentski parlament Univerziteta u Beogradu učestvovala su dva kandidata i osvojila sledeći broj glasova: Dušan Lazović: 91 glas, Aleksandra Milošević: 91 glas. Broj nevažećih glasova je 4. Na konkurs za Studenta prodekana je prijavljen samo jedan kandidat Miodrag Janković i na osnovu člana 14. Pravilnika o predlaganju i pravima i obavezama studenta prodekana Elektrotehničkog fakultet u Beogradu će biti prosleđen Savetu Fakulteta na usvajanje.

Konačni spisak kandidata prijavljenih na konkurs za studentske izbore 2016

[05.04.2016 12:28]

Za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta: "Lista za SPETF". Za studenta prodekana: Miodrag Janković. Za delegate u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu: 1. Dušan Lazović, 2. Aleksandra Milošević

Preliminarni spisak kandidata prijavljenih na konkurs za studentske izbore 2016

[02.04.2016 21:17]

Za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta: "Lista za SPETF". Za studenta prodekana: Miodrag Janković. Za delegate u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu: 1. Dušan Lazović, 2. Aleksandra Milošević

Veliki uspeh naših studenata na takmičenju "RoboMac"

[30.03.2016 08:23]

Ekipa koju su činili naši studenti treće godine Softverskog inženjerstva, Emil Maid i Uroš Tešić, osvojila je prvo mesto na regionalnom takmičenju "RoboMac 2016", u organizaciji IEEE Skoplje i Fakulteta elektrotehnike i informacionih tehnologija (FEEIT), koje se u periodu od 7. do 13. marta 2016. godine održavalo u Skoplju u Makedoniji. Naša ekipa bila je najbolja na Balkanu u jednoj od šest kategorija - "Veštačka inteligencija".

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

[27.03.2016 12:45]

Akcija će se održati u utorak 29. marta, od 11-17 časova u svečanoj sali Građevinskog fakulteta.

news archive

Comming events

ENETEL Solutions radionica

Predavači:
Rade Vujović, Generalni direktor
Branko Ivanović, Rukovodilac službe za razvoj softvera
Aleksandar Vićentić, Rukovodilac službe za razvoj softvera i sistem integracija
Vreme:
četvrtak, 31.03.2016. od 13:30 do 14:30
Mesto:
Amfiteatar 56, Elektrotehnički fakultet, Beograd

lectures archive

Job offers

Novelic Microsystems: internship - 2 more positions

[01.05.2016 01:00]

Kompanija NovelIC Microsystems (www.novelic.com) je srpska firma koja se bavi projektovanjem najsavremenijih sistema u oblasti elektronike,mikroelektronike i namenskih računarskih sistema(embedded systems). Zadovoljstvo nam je da objavimo poziv za prijave na oglase za praksu za poziciju: Wireless Video Transmission FPGA System - 2 positions.

VAST.com: Otvorene pozicije za softverske inženjere

[01.05.2016 15:24]

Vast is looking to hire a Software Engineer to join our Belgrade-based Data Engineering team. At Vast we’re building a big-data platform to serve some of the biggest brands in the Autos (AOL, CarFax, Yahoo!), Real Estate (USAA) and Travel (Southwest Airlines) markets. We’re building a suite of products to bring big data to big purchases.

Elsys Internship 2016

[28.04.2016 23:45]

Kompanija Elsys Eastern Europe će i ove godine organizovati letnje prakse. ASIC digital design and verification praksa i Full custom layout design praksa. Detaljnije u prilozima.

Novelic Microsystems: Open internship positions

[28.04.2016 09:25]

Kompanija NovelIC Microsystems (www.novelic.com) je srpska firma koja se bavi projektovanjem najsavremenijih sistema u oblasti elektronike,mikroelektronike i namenskih računarskih sistema(embedded systems). Zadovoljstvo nam je da objavimo poziv za prijave na oglase za praksu za pozicije: FPGA & Embedded HW/SW & Signal Processing Internship i Analog IC Design Internship.

Erasmus+ saradnja sa Univerzitetom u Antverpenu

[20.04.2016 15:12]

Otvoren je konkurs za prijavljivanje studenata i nastavnog osoblja u okviru Erasmus+ programa mobilnosti između Univerziteta u Beogradu i Univerziteta u Antverpenu, Belgija. Rok za podnošenje prijava kandidata je 03. maj 2016. godine. Detaljnije informacije dostupne su na linku http://mobion.bg.ac.rs

ELSYS: Junior Digital Design Verification Engineer

[14.04.2016 16:28]

Based in Belgrade, ELSYS Eastern Europe is a subsidiary of ADVANS Group. ADVANS Group is a European group of experts in electronic systems and software. Our 1000 engineers serve a range of industries: in multimedia/wireless, service, medical, network/telecom, energy, aerospace, defense, automotive and IT. Combining the technical expertise of numerous local entities with the strength of an international group, we propose a highly flexible offer composed of services and solutions designed to suit customer needs. ELSYS Eastern Europe is already addressing the European and American markets with the aim of developing them even more. You will be a part of a digital design verification team, constituted of verification engineers with different level of experience, from digital verification experts to digital verification juniors.

job offers archive

Vacancies for teachers and assistants