Search
Webmail for employees

Webmail for students

Instaliran je novi digitalni sertifikat!
Da biste mogli bez problema da pristupate mail serveru (kao i drugim zaštićenim ETF-ovim serverima) molimo instalirajte odgovarajuće ETF-ove sertifikate. Detaljnije...naslovna.jpg

Newsflash

Studentski krediti i stipendije

Čekovi za studentske kredite mogu se preuzimati od petka, 27.03.2015. godine

Studenti koji su primaoci studentskih stipendija svoj primerak ugovora mogu preuzeti u Studentskom odseku u terminu od 11 do 14 časova.

Pripremna nastava za upis na tehničke fakultete

Pripremna nastava iz matematike i fizike za upis na tehničke fakultete počeće 8. Novembra 2014.

Detaljnije informacije na internet stranici Pripremna nastava .

News

Trodnevni seminar, Vrnjačka Banja, Bezbednost i zdravlje na radu

[27.03.2015 12:49]

Seminar je namenjen svim pravnim i fizičkim licima koja su uključena u poslove bezbednosti i zdravlja na radu ili se na bilo koji drugi način bave ovim poslovima, kao što su lica za bezbednost i zdravlje na radu kod poslodavaca, proizvođači, uvoznici i nabavljači opreme za rad i sredstava i opreme za ličnu zaštitu, poslodavci, odgovorna lica i drugi.

IoT Workshop

[27.03.2015 12:37]

>Institut RT-RK je razvio pametnu utičnicu koja za radio komunikaciju koristi  BLUETOOTH LOW ENERGY i pored funkcija uključivanja-isključivanja strujnog kola, obezbeđuje funkcije merenja potrošnje. Ideja ovog WORKSHOP-a je da obuči studente i sve zainteresovane za razvoj aplikacija za mobilne uređaje (mobilne telefone, tablete) na bazi ANDROID operativnog sistema.

Kurs za doktorande: Pretraživanje naučnih izvora informacija

[26.03.2015 09:08]

Organizator: Univerzitet u Beogradu, Univerzitetska biblioteka „Svetozar Marković“ Sektor za naučne informacije i razvoj Univerzitetske biblioteke. Učionica 61 na Elektrotehničkom fakultetu, Bulevar kralja Aleksandra 73. 02. april u 16 časova, trajanje dva sata. Cilj: detaljno upoznati slušaoce sa informacionim resursima obezbeđenim istraživačima posredstvom akademske mreže i obučiti slušaoce za njihovo samostalno korišćenje.

Poziv za učešće na Bubble Cup takmičenju u programiranju

[19.03.2015 13:21]

Bubble Cup je timsko takmičenje u programiranju čiji je cilj popularizacija programiranja među mladima. Majkrosoft razvojni centar u Srbiji poziva sve zainteresovane da se prijave i okušaju u programerskim izazovima.

Predstavljanje DevNet programa kompanije Cisco Systems

[19.03.2015 11:44]

U utorak, 24. marta sa početkom u 18.00, u prostorijama ICT Hub-a (Naučno-tehnološki park „Zvezdara“, Veljka Dugoševića 54 A5, II sprat), održaće se predstavljanje i demonstracija DevNet programa kompanije Cisco Systems. Prezentaciju će držati Đorđe Vulović iz kompanije Cisco Systems.

Raspodela za mesta u studentskom domu

[16.03.2015 13:59]

Raspodela za mesta u studentskom domu biće održana u četvrtak, 19.03.2015. godine. Raspodela će se održati u Studentskom odseku u 12 časova.

Međunarodna Godina Svetlosti

[13.03.2015 14:59]

Međunarodna Godina Svetlosti (MGS) je globalna inicijativa čiji je cilj da građanima sveta ukaže na važnost svetlosti i optičkih tehnologija u njihovim životima zarad njihove budućnosti i razvoja društva. Više informacija o naučno-popularnim predavanjima, otvoreni konkursima, svetlosnim eksperimentima i drugim dešavanjima vezanim za MSG saznajte na sajtu posvećenom Međunarnodnoj Godini Svetlosti.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi na tvom fakultetu

[12.03.2015 22:47]

/ Arhitektura + Gradjevina + Elektrotehnika /
SVEČANA SALA GRAĐEVINSKOG FAKULTETA
UTORAK 17. MART 2015. GODINE OD 10 DO 16 ČASOVA!

news archive

Comming events

Masdar Institute, Abu Dhabi

Predavač:
predstavnik Masdar Institute iz Abu Dhabi-a
Vreme:
utorak, 10. mart 2015. u 13 časova
Mesto:
Mašinski fakultet, svečana sala

lectures archive

Job offers

Student saradnik za razvoj i održavanje SW rešenja

[31.03.2015 13:10]

Ineo Info je firma koja se bavi razvojem aplikacija i uvođenjem aplikativnih poslovnih rešenja. Radimo na tržištima severne Amerike i Srbije. Tražimo studenta završne godine RTI, za rad na razvoju SW i održavanje postojećih aplikacija. Rad od kuće, 40 radnih sati mesečno uz mesečnu nadoknadu.

KONKURS ZA DODELU "NAGRADE VESELINA LUČIĆA"

[30.03.2015 11:14]

1. Raspisuje se Konkurs za dodelu “Nagrade Veselina Lučića” za 2015. godinu, za najbolje književno ostvarenje nastavnika i saradnika na Univerzitetu u Beogradu objavljeno u 2014. godini.
2. Raspisuje se Konkurs za dodelu “Nagrade Veselina Lučića” za 2015. godinu za najbolje naučno, odnosno stručno ostvarenje nastavnika i saradnika Univerziteta u Beogradu, objavljeno u 2014. godini.

Institutu Lola potreban istraživač pripravnik

[28.03.2015 15:16]

Glavno opredeljenje LOLA Instituta je primena savremenih naučnih saznanja u industrijskoj praksi i integrisanje rezultata naučnoistraživačkih projekata u razvoju novih proizvoda i tehnologija za svetsko tržište. LOLA Institut kontinuirano neguje tradiciju najbolje inženjerske prakse i nastavlja je shodno novim naučnim i tehnološkim saznanjima. Naš kolektiv čine kako iskusni, tako i mladi istraživači - doktori nauka, magistri, diplomirani mašinski i elektro inženjeri, kompetentni da primene naučna znanja u industriji i brzo i efikasno rešavaju probleme.

Java Developer (m/f)

[26.03.2015 16:56]

As a software developer in our new team in Serbia / Belgrade you will develop in cooperation with the Austrian Team our internationally marketed mobile payment and messaging cloud products.

Open Competition for two three-month fellowship awards as part of the CSSAP

[24.03.2015 11:19]

Individual fellowships include all the expenses for travel, room and board for a period of 90 days at the Computer Science Department at Rice University, under the mentorship of a Rice University faculty member. Awards will be granted for approximately the mid-June to mid-September period. There will be a total of 2 fellowships awarded.

Jedinstvena coke summership letnja praksa za studente i diplomce

[19.03.2015 11:52]

Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija organizuje treću godinu za redom specifičan program kombinujuću realno poslovno iskustvo, rad sa mentorima, edukacije i treninge.
Beograd, 16. mart 2015. godine – Svi zainteresovani studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci (koji su studije završili u prethodne dve godine), kao i polaznici master studija akreditovanih univerziteta u Srbiji, već danas mogu da se prijave za Coke Summership letnju praksu koju organizuje kompanija Coca-Cola Hellenic. Prijavljivanje kandidata za program koji nudi sticanje i unapređivanje praktičnih i poslovnih veština biće moguće do 4. maja popunjavanjem formulara na sajtu www.cokesummership.com. Nakon toga, biće organizovana selekcija prijavljenih kandidata, dok će sam Coke Summership program biti realizovan tokom jula i avgusta.

Stručna praksa u kompaniji „SOPREX“ za studente završnih godina

[17.03.2015 17:56]

“Soprex d.o.o”, kompanija za softverski razvoj i inženjering, otvara vrata talentovanim studentima i organizuje stručnu praksu

Energoprojekt Visokogradnja a.d.: MASTER INŽENjER ELEKTROTEHNIKE

[13.03.2015 14:11]

Energoprojekt Visokogradnja a.d. deo je sistema ENERGOPROJEKT, jedine kompanije iz ovog dela sveta koji se više od pola veka nalazi među najuspešnijim svetskim kompanijama u oblasti izgradnje i projektovanja objekata visokogradnje. Ako želite da sa nama delite zadovoljstvo i odgovornost rada na velikim i značajim projektima, stalni poslovni izazov, ako želite da radite sa svetom, za svet i u svetu, Energoprojekt Visokogradnja je kompanija Vašeg izbora.

GENEKO: Stručna praksa za razvoj softvera

[10.03.2015 12:02]

Primena inovativnih informacionih i komunikacionih tehnologija bila je primarna orijentacija naše kompanije od samog osnivanja 1991. godine. Danas je naša glavna delatnost razvoj i proizvodnja komunikacionih uređaja i sistema zasnovanih na GPS, GPRS, EDGE, HSPA, HSPA+, LTE i Internet tehnologijama. Sa vrhunskim razvojnim timom, sopstvenim projektovanjem i proizvodnjom hardvera i softvera, „Geneko“ je jedan od vodećih ICT proizvođača u regionu.

Univeristy of Manchester: Research Associate

[12.01.2015 08:45]

Research Associate in Physical Design Tools for Three-Dimensional (3-D) Integrated Circuits and Systems – Power Networks and Optimisation.

Vast: Software Engineer

[06.03.2015 18:00]

Hello, we’re Vast a leading big data technology provider for the Automotive, Real Estate, and Travel industries. We produce datarich products for Fortune 500 companies (and our own ventures) that help consumers make significant purchases like cars, houses and vacations.

Two three-month fellowship: Computer Science Student Advancement Program (CSSAP)

[06.03.2015 12:19]

Individual fellowships include all the expenses for travel, room and board for a period of 90 days at the Computer Science Department at Rice University, under the mentorship of a Rice University faculty member. Awards will be granted for approximately the mid-June to mid-September period. There will be a total of 2 fellowships awarded.

job offers archive

Vacancies for teachers and assistants