Search
Webmail for employees

Webmail for students

Instaliran je novi digitalni sertifikat!
Da biste mogli bez problema da pristupate mail serveru (kao i drugim zaštićenim ETF-ovim serverima) molimo instalirajte odgovarajuće ETF-ove sertifikate. Detaljnije...naslovna.jpg

Newsflash

Obaveštenje o pripremnoj nastavi

Obaveštavaju se zainteresovani da je u toku prijavljivanje za Pripremnu nastavu za upis na Elektrotehnički fakultet

Detaljnije...

News

Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!

[15.04.2014 11:22]

Soft Skills Academy, seminar ličnih i profesionalnih veština, održaće se od 13. do 17. maja 2014. godine, u konferencijskim salama Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Cilj ovog Seminara je da omogući studentima svih fakulteta u Beogradu da kroz niz treninga unaprede veštine koje će im pomoći u izgradnji uspešne karijere.

Izveštaj Izborne komisije

[10.04.2014 17:08]

Na studentskim izborima održanim 9. aprila 2014. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu glasalo je 985 studenata. Detaljnije...

Informišete se o opštim uslovima studiranja i istraživanja u Nemačkoj

[07.04.2014 15:30]

DAAD Informativni centar Beograd (http://www.daad.rs) od 2009. godine pruža informacije o opštim uslovima studiranja i istraživanja u Nemačkoj. Prepoznatljiv je po stipendijama koje studenti Beogradskog univerziteta sve više koriste. Elektrotehnički fakultet u saradnji sa Studentskom unijom 10. aprila u 13h, u amfiteatru 56, organizuje prezentaciju programa DAAD-a tokom koje ćete moći da saznate sve što vas interesuje ukoliko želite da nastavite studije u Nemačkoj. Iskoristite priliku da se na vreme informišete!

KONAČNI IZVEŠTAJ Konkursne komisije

[04.04.2014 15:08]

1. Pregled i prihvatanje kandidatura za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta.
2. Pregled i prihvatanje kandidatura za studenta prodekana Elektrotehničkog fakulteta.
3. Pregled i prihvatanje kandidatura za delegate ETF-a u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu.

Radionica na temu "Simulacija intervjua za posao u IT kompaniji"

[04.04.2014 11:54]

Na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu u okviru manifestacije KARIJERA I JA u organizaciji Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu održaće se radionica na temu “Simulacija intervjua za posao u IT kompaniji” u utorak, 8.aprila 2014. u sali 61 od 12 do 14 časova.

Stručna praksa: Planiranje i organizacija projekta u inženjerskoj praksi

[03.04.2014 16:45]

Studentima Odseka za telekomunikacije i informacione tehnologije (smerovi SI, AVT, RK, MTT) nudi se mogućnost da odrade stručnu praksu u trajanju od 80 radnih sati tokom aprila, maja i juna 2014. u prostorijama ETF-a.

PRELIMINARNI IZVEŠTAJ Konkursne komisije

[02.04.2014 17:34]

1. Pregled i prihvatanje kandidatura za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta.
2. Pregled i prihvatanje kandidatura za studenta prodekana Elektrotehničkog fakulteta.
3. Pregled i prihvatanje kandidatura za delegate ETF-a u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu.

JUMP – prilika za stručno usavršavanje u internacionalnoj kompaniji

[02.04.2014 14:42]

Beograd, 2.4.2014. – Fakultet završen u roku, ocene dobre, potencijal i želja su tu, ali nedostatak radnog iskustva najčešći je problem sa kojim se mladi i obrazovani ljudi suočavaju u potrazi za svojim prvim poslom. Kompanija Japan Tobacco International prepoznala je ovaj problem sa kojim se mladi susreću i pokrenula „JUMP“ program prakse, koji nudi vrednim i ambicioznim studentima jedinstvenu priliku za stručno usavršavanje od godinu dana, u tri različita odeljenja internacionalne kompanije, uz novčanu nadoknadu. Projekat „JUMP to your potential“ namenjen je studentima poslednje godine osnovnih i master studija, kao i kandidatima koji su završili fakultet u poslednjih 12 meseci, koji se mogu prijaviti od 1. do 30. aprila putem sajta www.jumpprogram.rs. Ove godine, tri izabrana kandidata dobijaju „JUMP“ praksu.

news archive

Comming events

Ključne karakteristike lidera u savremenom biznisu

Predavač::
Kiril Kravčenko, Generalni direktor NIS a.d. i zamenik generalnog direktora za upravljanje inostranim aktivama “Gasprom njeft”-a
Vreme::
u sredu 23. aprila 2014. godine, sa početkom u 15 časova
Mesto::
Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu, Studentski trg br. 1., Beograd.

lectures archive

Job offers

Software Development Environment Administrator 3 positions (Junior to Senior)

[17.04.2014 10:55]

Based in Belgrade, AVISTO Eastern Europe is a subsidiary of ADVANS Group. ADVANS Group is a European group of experts in software and electronic systems. Our 1000 engineers serve a range of industries: in multimedia/wireless, service, medical, network/telecom, energy, aerospace, defense, automotive and IT. Combining the technical expertise of numerous local entities with the strength of an international group, we propose a highly flexible offer composed of services and solutions designed to suit customer needs. AVISTO Eastern Europe is already addressing the European market with the aim of developing them even more.

2014 SUMMER INTERNSHIPS: FPGA/ASIC Digital Design and Verification – 4 positions

[10.04.2014 10:49]

Based in Belgrade, ELSYS Eastern Europe is a subsidiary of ADVANS Group. ADVANS Group is a European group of experts in electronic systems and software. Our 1000 engineers serve a range of industries: in multimedia/wireless, service, medical, network/telecom, energy, aerospace, defense, automotive and IT. Combining the technical expertise of numerous local entities with the strength of an international group, we propose a highly flexible offer composed of services and solutions designed to suit customer needs. ELSYS Eastern Europe is already addressing the European and American markets with the aim of developing them even more.

Soko Inžinjering: Inženjer tehničke podrške

[09.04.2014 16:46]

Kompanija Soko Inžinjering je specijalizovana za izvođenja radova na klimatizaciji, grejanju i hlađenju u super- i hipermarketima, hotelima, šoping centrima, aerodromima, sportskim halama, farmaceutskim fabrikama, industriji hrane, auto salonima itd. Kompanija Soko inžinjering ima 170 zaposlenih koji svojim znanjem, iskustvom i kreativnim idejama stvaraju i implementiraju energetski najsavremenija i najefikasnija rešenja, za šta je kompanija nagrađena Nagradom Inženjerske komore Srbije za razvoj i primenu uštede energije u supermarketima.

Coke Summership program praksi

[04.04.2014 14:43]

Prijavljivanje od 25.03. – 05.05.2014. Već drugu godinu za redom kompanija Coca-Cola Hellenic lansirala je jedinstveni program praksi za studente i mlade diplomce - Coke Summership - idealnu “letnju dozu” znanja i iskustva!

One three-month fellowship award as part of the “Computer Science Student Advancement Program (CSSA)

[04.04.2014 12:24]

Individual fellowship includes temporary employment at the BioinformaticsResearch Laboratory at Baylor College of Medicine (BRL-BCM) in Houston, Texas, under the mentorship of a BCM faculty member

Stručna praksa u "TES Electronic Solutions" za razvoj hardvera i softvera

[02.04.2014 13:03]

“TES Electronic Solutions” je kompanija u usponu koja u svom programu nudi elektronski dizajn, proizvodne i softverske usluge. Dizajn centri locirani u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Indiji, Bugarskoj i Srbiji nude inovativna rešenja u raznim tehnološkim oblastima uključujući RF/Wireless, multimediju, automobilsku industriju i kompjutersku grafiku. TES usluge uključuju IC dizajn, razvoj hardvera i softvera, testiranje softvera, dizajn sistema i proizvodnju za široki spektar klijenata. Nudimo: M.Sc. Stručnu praksu u oblasti: Razvoj hardvera i Razvoj i testiranje softvera

Computer Science Student Advancement Program (CSSAP)

[01.04.2014 16:09]

Computer Science Department, Rice University, Houston, Texas, U.S.A. In collaboration with School of Electrical Engineering, University of Belgrade And The Serbian American Chamber of Commerce of Houston Are announcing the following Open Competition For two three-month fellowship awards as part of the “Computer Science Student Advancement Program (CSSAP)”

PSTech: Test inženjer – praktikant

[28.03.2014 10:27]

PSTech je jedna od vodećih softverskih kompanija u Srbiji, sa sedištem u Beogradu. Mi stalno rastemo i razvijamo se, a naši inženjeri rade sa najnovijim tehnologijama i žive okruženi njima. U našem radu kombinujemo znanje, iskustvo i lične veštine sa vrhunskom tehnologijom kako bismo doveli do pozitivne promene i napretka. Kvalifikovani kandidati su studenti završne godine ili diplomci tehničkih fakulteta. Trebalo bi da imaju znanje o različitim tehnikama testiranja kao i znanje i objektno orjentisanom programiranju. Praktikanti su kod nas uključeni u rad na izuzetno zanimljivim i perspektivnim projektima, mogu da dobiju priliku za zaposlenje, kao i mogućnost da otputuju u inostranstvo.

PSTech: Inženjer - praktikant (Java ili Android)

[28.03.2014 10:19]

PSTech je jedna od vodećih softverskih kompanija u Srbiji, sa sedištem u Beogradu. Mi stalno rastemo i razvijamo se, a naši inženjeri rade sa najnovijim tehnologijama i žive okruženi njima. U našem radu kombinujemo znanje, iskustvo i lične veštine sa vrhunskom tehnologijom kako bismo doveli do pozitivne promene i napretka. Kvalifikovani kandidati su studenti završne godine ili diplomci tehničkih fakulteta. Trebalo bi da imaju iskustvo u objektno orijentisanom programiranju, u programskim jezicima Java, Android ili C++. Praktikanti su kod nas uključeni u rad na izuzetno zanimljivim i perspektivnim projektima, mogu da dobiju priliku za zaposlenje, kao i mogućnost da otputuju u inostranstvo.

Doktorske studije u Trentu, Italija

[26.03.2014 10:46]

Department of Information Engineering and Computer Science, Università degli Studi di Trento (Italy). The ideal candidate is a top student interested in pursuing a PhD degree, with top performance in a field related to the areas listed below. (S)he should be proactive, self-motivated, able to work independently and in a team, and capable of work with a small group of programmers and PhD fellows of top universities and partners. Objectives: To develop techniques that are triggered by the failure of a particular action and reason about the cause of that failure in order to develop mappings between the data sources; To successfully apply and evaluate these techniques in the emergency response domain, where queries requiring responses from multiple data sources from different agencies (police, ambulance, fire brigade, military, local government, NGOs, etc) will be automatically simultaneously aligned with them. This will facilitate real-time interaction between the agencies to deal with urgent problems.

GateBizzCommunications: PHP Programer

[25.03.2014 10:30]

GateBizzCommunications je internacionalna marketinška kompanija koja posluje širom sveta. Naša primarna delatnost se ogleda u stvaranju inovativnih rešenja u domenu marketinga, telemarketinga i reklamiranja. strong>Virtual Shopping Center – Inovativan projekat koji pruža nešto novo, drugačije, nešto što je osveženje u svetu online kupovine. Iskustvo kupovine sada ima novu dimenziju oličenu u Virtual Shopping Centru, prvom ovog tipa u svetu. U pitanju je ekskluzivni online tržni centar u kom ljubitelji kvalitetnog šopinga imaju na raspolaganju preko 70 pažljivo odabranih svetskih brendova različitog ekskluziviteta 24 sata dnevno i to na jednom mestu.

Raspisan konkurs za univerzitetsku radnu praksu u preduzećima, agencijama i stručnim ustanovama

[17.03.2014 10:08]

Raspisan konkurs za univerzitetsku radnu praksu u preduzećima, agencijama i stručnim ustanovama iz sektora energetike i zaštite životne sredine.. Obaveštavamo vas o otvorenom konkursu za obavljanje univerzitetske radne prakse u oblasti energetike i zaštite životne sredine, koji su raspisali Ministarstvo energetike i zaštite životne sredine i Univerzitet u Beogradu, Univerzitet u Novom Sadu, Univerzitet u Kragujevcu, Univerzitet u Nišu i Univerzitet u Novom Pazaru.

job offers archive