Search
Webmail for employees

Webmail for students

Instaliran je novi digitalni sertifikat!
Da biste mogli bez problema da pristupate mail serveru (kao i drugim zaštićenim ETF-ovim serverima) molimo instalirajte odgovarajuće ETF-ove sertifikate. Detaljnije...naslovna.jpg

Newsflash

Obaveštenje za studente

Računski centar neće raditi za studente u periodu od 11. jula do 15. avgusta zbog radova na krovu.

News

Upis na osnovne akademske studije bez polaganja prijemnog ispita

[23.08.2016 16:18]

U drugom, septembarskom, upisnom roku, na Elektrotehnički fakultet, prema konkursu Univerziteta u Beogradu, prijavljuju se za upis i kandidati koji imaju pravo upisa bez polaganja prijemnog ispita, i to...

Drugi upisni rok na osnovne akademske studije za školsku 2016/2017. godinu

[23.08.2016 16:08]

Na osnovu odluke Vlade Republike Srbije, u drugom, septembarskom, upisnom roku Elektrotehnički fakultet može upisati  4 studenta u statusu studenata koji se finansiraju iz budžeta. U drugom, septembarskom, upisnom roku na Elektrotehnički fakultet mogu se upisati državljani Republike Srbije koji su srednju školu završili u inostranstvu, a nisu konkurisali u prvom upisnom roku...

Prijemni 2016 - Otvorena vrata

[06.06.2016 12:31]

Za sva pitanja koja imate u vezi prijavljivanja i polaganja prijemnog ispita. Detaljnije u opširnije...

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

[09.05.2016 01:00]

Akcija će se održati u utorak 10. maja, od 11-17 časova u svečanoj sali Građevinskog fakulteta.

Elektrijada 2016

[01.05.2016 15:14]

Zbor studenata i uprave fakulteta, gde će se razmatrati aktuelna pitanja oko Elektrijade 2016, biće održan u četvrtak, 5. maja, u 13h u amfiteatru 56.

Akademski dan konferencije PSC 2016: Facing the future 2016

[28.04.2016 10:27]

Čast nam je da Vas pozovemo u Beograd na akademski dan konferencije PSC 2016 pod nazivom „Facing the future 2016“ koju PMI ogranak Srbija realizuje u partnerstvu sa Katedrom za upravljanje projektima u građevinarstvu Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. PMI ogranak Srbija postoji od 2001. godine kao neprofitna, profesionalna organizacija projektnih menadžera i integralni deo Instituta za upravljanje projektima, međunarodne asocijacije projektnih menadžera. Pre dve godine PMI ogranak Srbija pokrenuo je program konferencije u domenu upravljanja projektima Project Society Conference (PSC), a prošle godine je po prvi put održan akademski dan konferencije u Novom Sadu u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka. Više o PMI ogranku Srbija i ovogodišnjoj konferenciji možete pronaći ovde.

Kadar da budem kadar

[26.04.2016 10:27]

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati od 9. do 13.maja 2016. na Mašinskom fakultetu.

Konačni izveštaj izborne komisije na studentskim izborima

[14.04.2016 14:38]

Komisija u sastavu: Kristina Josifović, Tatjana Toroman, Petar Radovanović i Uroš Kukić je jednoglasno zaključila da su izbori bili regularni sa sledećim ishodom: Na izbore je izašlo 114 studenata. Na izborima za Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta učestvovala je jedna lista pod nazivom: “Lista za SPETF” i osvojila 111 glasova. Broj nevažećih glasova je 3. Listu čini 20 članova. Na izborima za Studentski parlament Univerziteta u Beogradu učestvovala su dva kandidata i osvojila sledeći broj glasova: 1. Dušan Lazović: 91 glas, 2. Aleksandra Milošević: 91 glas

news archive

Comming events

Information Geometry for Parameter Estimation in Large Energy Systems

Predavač:
dr Aleksandar Stanković
Vreme:
petak, 17.6.2016. u 13 časova
Mesto:
sala 61, Elektrotehnički fakultet, Beograd

lectures archive

Job offers

PhD program in Information Engineering Dottorato di Ricerca in Ingegneria dell’Informazione (DRII)

[09.08.2016 21:29]

As here specified there are 6 positions in Information Engineering PhD program with scholarship (of which 1 reserved for foreign students), and 2 positions without scholarship.

Nordeus - tromesečna praksa za studente u oblasti backend razvoja

[17.07.2016 14:31]

Kompanija Nordeus, zlatni partner Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, raspisuje konkurs za tromesečnu plaćenu praksu za mlade backend programere, koji će moći iz prve ruke da nauče kako video igre rade "pod haubom". Prijave su otvorene od danas i traju do 15. avgusta. Studenti počinju sa obukom sredinom septembra u Nordeusovoj beogradskoj kancelariji.

Grad Beograd - Podrška razvoju inovativnih delatnosti i samozapošljavanja

[15.07.2016 10:26]

Grad Beograd je opredelio sredstva za podrsku mladima da započnu sopstveni biznis i to na način da pokriju troškove male start-up firme u prvoj godini poslovanja u Naučno-tehnološkom parku na Zvezdari i objavili su juče Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanja. Jedan od ciljeva programa jeste i zaposljavanje, na konkurs mogu da se jave mladi nezaposleni, sa visokim obrazovanjem, koji imaju biznis ideju (naravno drzavljani Srbije sa prebivalištem u Beogradu i da nisu osuđivani i slično). Konkurs je otvoren do 25.avgusta, a podrška mladima realizovaće se po modelu Inkubatora.

Falling Walls Lab u Srbiji

[23.06.2016 15:54]

Poštovani, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će DAAD Informativni centar Beograd u saradnji sa Fondacijom Konrad Adenauer organizovati prvi Falling Walls Lab u Srbiji, inovativnu platformu za predstavljanje istraživačkih projekata u rangu naučnog proboja u svim naučnim disciplinama. Događaj će se održati u KC Grad 25. septembra 2016. godine. Učesnici će prisustvovati ekskluzivnoj i besplatnoj radionici Science Communication pre samog Lab-a.

Top Talent Program 2016

[21.06.2016 15:15]

Are you eager to continuously learn and grow in a dynamic, international environment? Do you see yourself as part of a global team working on worldwide spread projects? Take the challenge and explore opportunities at msg global through 3 weeks and 3 months Top Talent Program. Top Talent Program by msg global solutions aims to gather individuals who are willing to strive for excellence, to groom their career very fast by facing various challenges within different environments, people and cultures. Our program brings together the best students who are about to graduate from technical faculties, mostly focused on information systems and technologies, computer science and software engineering.

Hewlett Packard Enterprise Challenge

[08.06.2016 00:24]

Hewlett Packard Enterprise is one of the industry leading technology companies, and it has been in the innovation business for more than 75 years. We deliver high-quality and high-value products, consulting and support services. We solve toughest challenges considering human, economic and environmental impact in everything we do. In collaboration with Challengest, HPE created a Social Challenge that engages young people in project with social impact. Finding the right job is a challenge for young people after they finish their studies.

Stručna praksa u Elektroprivredi Srbije

[07.06.2016 17:44]

U skladu sa potpisanim Sporazumom o poslovnoj saradnji, ljudski resursi EPS grupe su identifikovali mogućnost za ostvarivanje stručne prakse za studente Elektrotehničkog fakulteta, u ograncima i tehničkim centrima. U prilogu je okvirni raspored po organizacionim celinama, u skladu sa njihovim mogućnostima. Osim u Kolubari, preporuka je da praksa traje do 15 radnih dana. JP EPS će sklopiti ugovor sa svakim praktikantom. Svi su osigurani za vreme obavljanja prakse.

HDL-DH:Junior/ Senior ASIC Digital Desing Engineer - multiple positions in Belgrade and Curpija

[03.06.2016 20:25]

All open positions are for permanent employment. For all positions HDL Design House offers competitive salary (plus additional benefits)! Junior candidates will receive comprehensive trainings from experts for design/analog/verification of ASIC/FPGA System-on-Chip. Successful training completion and testing will be condition for candidates to join larger teams working in all stages of complex SoC design and verification. This is a unique opportunity to join a rapidly expanding company offering fantastic career and skills development opportunities, as well as an exceptional salary. Engineers with no prior experience are also desirable, making this the ideal opportunity for a recent graduate engineer to fast-track their career development into a more senior role.

HDL-DH:Junior/ Senior Verification Engineer – multiple positions in Belgrade and Curpija

[03.06.2016 20:19]

Candidate will be involved in all stages of complex SoC verification including specification, testbench design, verification plan development, verification execution and verification sign off. Proactively collaborate with team members in different locations. Review verification environment architecture and implementation specifications.

HDL-DH:Junior/ Senior FPGA Engineer - multiple positions in Belgrade and Curpija

[03.06.2016 20:16]

You will be part of the team working on the high-speed 100k+ gates FPGA design using VHDL and/or Verilog (Xilinx and/or Altera) with simulation using Cadence/Mentor simulators. The position requires a close working with the different hardware and software engineering teams; consequently, the candidate must have the knowledge and the interpersonal skills to be able to fit into very focused group of people working on very complex product development.

Praksa u kompaniji Endava

[26.05.2016 16:36]

Endava je kompanija koja se bavi razvojem softvera, sa preko 2500 zaposlenih, kancelarijama u Njujorku, Atlanti, Nju Džerziju, Londonu, i Frankfurtu i šest razvojnih centara u Rumuniji, Moldaviji, Makedoniji i Srbiji. Od osnivanja 2000. godine, Endava pomaže nekim od najvećih svetskih brendova u oblasti finansija, osiguranja, telekomunikacija, medija, tehnologije i maloprodaje da se transformišu i da kreiraju vredno, savremeno, prilagodljivo poslovanje. Filozofija Endave je jednostavna: Kreirati uspeh za ljude. Uspeh za one koji rade za nas, koji sarađuju sa nama i one koji koriste sisteme i platforme koje smo osmislili, napravili i kojima uspešno upravljamo.

job offers archive

Vacancies for teachers and assistants